ODJEKUJE IZ TORINA Novakov odgovor na škakljivo pitanje podigao planetu na noge
Tanjug/Ap

Lagana pobeda Novaka Đokovića u prvom meču u istoriji protiv Andreja Rubljova - 2:0 (6:3, 6:2). Srbin se relativno lako plasirao u 10. polufinale na Završnom mastersu. Đoković je obezbedio prvo mesto u grupi, bez obzira na ishod meča poslednjeg kola. 

 

- Znao sam da ću morati da budem na nivou, da dobro krenem, ali sam opet izgubio servis na početku. Napravio sam ribrejk, gusti gemovi... Do tada je moglo na obe strane, ali sam pronašao igru u pravom trenutku. Kad sam došao na 5:3, osvojio prvi set, to je bio pritisak za njega. rekao je Đoković i dodao: - On je jedan od onih igrača ako ne krene kako treba, onda mu je teško. Hteo sam da ga izbacim iz zone komfora, da ja njemu oduzmem vreme, miksujem... Sve u svemu, dobar meč.

Naredni protivnik Đokoviću biće Kameron Nori, koji u takmičenje ulazi kao zamena za Stefanosa Cicipasa.

- Odlično. Zašto da ne? Volim da igram protiv novih igrača. Kameron je zaslužio da bude ovde. Jeste bio druga alternativa, ali to nije sreća. On je zaslužio. Osvojio je Indijan Vels, još neke turnire. Biće interesantno gledati ga protiv Ruda i biću spreman za taj meč - podvukao je Novak.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading