SLAVNA AMERIKANKA VERUJE U NOVAKA! Nadal i Federer moraju da se pomire sa činjenicom - ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI!
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Jasno kao dan! 

Proslavljena američka teniserka Kris Evert uverena je da će Novak Đoković osvojiti najviše Grend slem titula. 

Novak je i sam u nekoliko navrata isticao da su mu turniri "velike četvorke" prioritet i da mu je cilj da prestigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Novak je osvojio 18 Grend slemova, a Švajcarac i Španac dva više. 

Evert ističe da je srpski teniser podjednako dobar na svim podlogama i da je to njegova prednost u odnosu na najveće rivale. 

- Novak trenutno ima 18 titula. Sigurno će on biti taj koji će završiti sa najviše Grend slemova. Dobar je na svim podlogama i mlađi je od rivala. Mislim da se sve zasniva na tome koliko ćete biti zdravi. Posle toliko godina na Turu... Ako bude mogao da igra još tri, četiri godine, sigurno će osvojiti bar još četiri ili pet GS titule - jasna je Evert. 

SLAVNA AMERIKANKA VERUJE U NOVAKA! Nadal i Federer moraju da se pomire sa činjenicom - ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI!

EPA-EFE/Laurence Griffiths

 

U nedelju počinje Rolan Garos na kojem će učestvovati i Rodžer Federer, ali mu Amerikanka ne daje prevelike šanse na tom turniru.

- Najbolja šansa će mu biti Vimbldon, gde su poeni kraći. Može da izlazi na mrežu. U poslednje vreme nije mnogo igrao i to je ono što me brine. Rodžer je izgubio instinkt, poverenje u sebe. Pre Vimbldona, srećom po njega, igraće nekoliko turnira i pokušaće da se vrati - objasnila je Evert. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading