Crna Gora - Brazil
EPA/Fazry Ismail
Crna Gora - Brazil

EPA/Fazry Ismail

Crna Gora - Brazil, Foto: EPA/Fazry Ismail

Crnogorska reprezentacija je zabeležila i treći poraz na Svetskom kupu u Kini. Izabranike selektora Zvezdana Mitrovića je savladala ekipa Brazila rezultatom 84:73. Južnoamerikanci su ovom pobedom potvrdili dobru formu i prvo mesto u grupi F.

Prva četvrtina protekla je u manje-više izjednačenoj igri, a okončao ju je Aleks Garsija, trojkom u poslednjoj sekundi.

PROČITAJTE JOŠ:

U drugoj deonici na terenu se pojavio iskusni centar Anderson Varežao, koji je doneo prvu osetniju prednost svojoj reprezentaciji. Brazilci su uspeli da održe kontrolu i da na prvu veću pauzu odu sa pet poena viška.

Crna Gora - Brazil

EPA/Fazry Ismail

Crna Gora - Brazil, Foto: EPA/Fazry Ismail

"Karioke" su i drugo poluvreme počeli u istom ritmu i konstantno su povećavali prednost. Sredinom 3/4 imali su i najveću prednost - 56:41.

Crna Gora je pokušavala da se vrati u meč, dobila je poslednju deonicu sa 19:18, ali to je bilo dovoljno samo za novi, treći poraz na Mundobasketu.

Drama u putu, dvojica napustila tim! Ovo nikako nije smelo da se desi

AUTOR: Alo.rs/Marko Metlaš ekskluzivno iz Kine DATUM I VREME: 05.09.2019. 09:06 Svoj naredni meč igraju u petak protiv Portorika. reprezentativci Srbije nakon sletanja u Vuhan, Foto: kss.rs Reprezentacija Srbije uspešno je završila prvu fazu Mundobasketa i sa tri pobede u tri meča završila na prvom mestu D grupe ispred Italije, Angole i Filipina.

Brazil će u drugoj fazi igrati sa Sjedinjenim Američkim Državama i pobednikom duela Turska - Češka.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Đorđević - "Nisu mi se svidele reakcije igrača na fizičku igru"

 

 

 

Komentari (2)

Jordan

05.09.2019 13:14

A kako je ovo trocifena razlika? Znate li vi da bojite?