reprezentativci Srbije nakon sletanja u Vuhan
kss.rs
reprezentativci Srbije nakon sletanja u Vuhan

kss.rs

reprezentativci Srbije nakon sletanja u Vuhan, Foto: kss.rs

Reprezentacija Srbije uspešno je završila prvu fazu Mundobasketa i sa tri pobede u tri meča završila na prvom mestu D grupe ispred Italije, Angole i Filipina. Izabranici Saše Đorđevića ostavili su sjajan utisak na početku prvenstva i već ih mnogi smatraju glavnim favoritima za osvajanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Uvodne utakmice Srbija je igrala u kineskom gradu Fošanu, dok će duele sa Portorikom i Španijom odigrati u Vuhanu. Naši reprezentativcisu otputovali na novu destinaciju i smestili se.

dolazak reprezentacije u hotel

kss.rs

dolazak reprezentacije u hotel, Foto: kss.rs

Kako Alo! saznaje, jedan ne baš prijatan propust u organizaciji domaćina dogodio se prilikom ukrcavanja srpskih predstavnika u Fošanu. Naime, za dva čoveka iz KSS-a nije bilo mesta u avionu, pa su oni napustili ostatak tima i krenuli vozom do Vuhana. Nije prva zamerka na račun Kineza, ali ova posebno nije trebalo da se desi.

dolazak reprezentacije u hotel

kss.rs

dolazak reprezentacije u hotel, Foto: kss.rs

Srbija naredni meč igra u petak od 10:30h protiv Portorika.

Jokić u tuči, a Stefan Jović s klupe uleće! Kao munja prilazi Đorđević i obara ga, nije znao šta ga je snašlo (VIDEO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 18:54 Još jedan dokaz hemije u timu. incident na meču Srbije i Italije, Foto: Youtube/Sport Klub Nikola Jokić je na meču sa Italijom pretrpeo neke bezobrazne udarce, na kraju mu je fitilj pukao kada je Haket igrao grubu odbranu, a onda su svi Italijani nasrnuli na Somborca.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Đorđević - "Nisu mi se svidele reakcije igrača na fizičku igru"