Srbija - Portoriko
ALO!/Marko Metlaš
Srbija - Portoriko

ALO!/Marko Metlaš

Srbija - Portoriko, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je slavila protiv Portorika rezultatom 90:47 i na taj način overila plasman u osam najboljih na Svetskom prvenstvu.

Sale otkrio najveći problem Srbije u Kini, ma kakvi Ameri. Španci i Italijani, ovo može da bude kobno!

AUTOR: alo.rs/M.D. i Marko Metlaš iz Kine DATUM I VREME: 06.09.2019. 13:21 Srbija seldeći meč igra protiv reprezentacije Španije! Srbija - Portoriko, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je slavila protiv Portorika rezultatom 90:47 i na taj način overila plasman u osam najboljih na Svetskom prvenstvu. AUTOR: alo.rs/M.D.

Novi član Memfis Grizlisa, Marko Gudurić zadovoljan je pristupom njegovog tima u ovom meču:

"Opet smo ozbiljno ušli u utakmicu, praktično bez treninga, odradili smo jedan trening u hotelu. Super je bilo, svi smo ostali zdravi... Idemo, cepamo dalje, sad nas čeka mnogo važna utakmica, derbi", rekao je Gudurić.

PROČITAJTE JOŠ:

Reprezentacija je u ozbiljnom ritmu, i hvata pogon za četvrtfinale: 

"Svežina je tu, spremni smo svi, svako zna svoju ulogu. Igramo nesebično, ponekad čak i previše, ali mi se to sviđa", dodao je Gudurić.

Trebalo je da ide sa njim na tu utakmicu, nekoliko dana posle držao je govor nad njegovim kovčegom! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019. 08:35 - 06.09.2019. 08:41 Legende naše košarke! Ivo Daneu, Foto: youtube/mozartofbasketball * Ušao je u FIBA kuću slavnih 2007. godine * Daneu je za Jugoslaviju je odigrao 209 utakmica * Bio je najbolji sportista 1967.

Bio je kratak kada je u pitanju naredni protivnik: 

"Očekujem tešku utakmicu, sa dosta kontakata... Znamo ih, znate na šta mislim, na njihovu čvrstinu i namazanost. Očekuje nas derbi prvenstva", zaključio je Gudurić.

Bek Sakramento Kingsa, Bogdan Bogdanović zna šta je cilj!

"Nećemo da izgubimo nijednu utakmicu, to nam je u prvom planu. Tako razmišljamo" rekao je novinarima posle pobede i nadovezao se:

"Uvek ima prostora za napredak, iako mi igramo svaku utakmicu na 100 odsto, pa šta bude".

Kakvo "kuvanje" Jokića, ovo je za televizijske špice, samo on je u stanju da ovako nešto izvede! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019. 12:32 Plejmejker u telu centra! Srbija - Portoriko, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je slavila protiv Portorika rezultatom 90:47 i na taj način overila plasman u osam najboljih na Svetskom prvenstvu. AUTOR: alo.rs/M.D. i Marko Metlaš iz Kine DATUM I VREME: 06.09.2019.

Utakmice dobijene velikom razlikom mogu da izbace iz takta, toga je svestan Bogdanović:

"To malo unosi nervozu, jer trener treba da izbalansira minute, pa je malo nezgodno. Ali ovo je dobar rezultat za nas, da se malo odmorimo, od sad kreće turnir. Opet" - rekao je bek Srbije i rekao da ne mari za laskave titule koje se tiču individualnih priznanja:

"Kada izađemo na teren dva sata pre utakmice mi imamo naš plan i igramo tako. Imamo previše igrača koji mogu individualno da dođu do koša i to je sigurno prednost u odnosu na prethodne godine, uz timsku igru koja nas krasi", istakao je Bogdanović.

Vlade Divac ušao u Kuću slavnih, a potom otkrio šta je naredio Bogdanu i Bjelici! Bravo majstore! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019. 09:24 On je postao četvrti predstavnik Srbije u Kući slavnih! Vlade Divac, Foto: AP Photo/Jessica Hill Srpska košarkaška legenda, Vlade Divac je sinoć postao član Kuće slavnih u Springfildu! On je tako postao četvrti predstavnik Srbije koji se upisao među besmrtnike, posle Bore Stankovića, Dražena Dalipagića i profesora Aleksandra Nikolića!

A onda je odgovorio i na zahtev Divca da se vrate sa zlatnom medaljom!

"Malo nam je pritiska, pa i on mora... Šalim se, velika je to čast ući u Kuću slavnih, za nas sve i nadam se da ćemo jednog dana u tom društvu imati i nekog člana sadašnje ekipe Srbije", rekao je Bogdanović.

BONUS VIDEO 

Lučić posle Portorika: "Nema šta novo da se desi sa Špancima"