Srbija - Portoriko
ALO!/Marko Metlaš
Srbija - Portoriko

ALO!/Marko Metlaš

Srbija - Portoriko, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je slavila protiv Portorika rezultatom 90:47 i na taj način overila plasman u osam najboljih na Svetskom prvenstvu.

Teodosić se pridružio "Orlovima" u Kini! Prava fešta u areni Vuhan! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. i Marko Metlaš iz Kine DATUM I VREME: 06.09.2019. 11:36 Reprezentacija Srbije je veoma popularna u Kini! Srbija - Portoriko, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaši Srbije u ovim trenucima igraju protiv Portorika, a odlična igra naših košarkaša napravila je pozamašnu prednost pred nastavak igre! AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019.

Navijači "Orlova" mogu da budu zadovljni sjajnim preformansom naših igrača, a posebno timskom igrom koja je potpis selektora Aleksandra Đorđevića.

PROČITAJTE JOŠ:

Nikola Jokić je jedna od najvećih zvezda na ovogodišnjem Mundobasketu, kad god se pojavi na parketu slede ovacije koje traju i po nekoliko desetina sekundi, a kad izvede njemu svojstvenu lucidnu asistenciju, u hali nastane delirijum!

Trebalo je da ide sa njim na tu utakmicu, nekoliko dana posle držao je govor nad njegovim kovčegom! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019. 08:35 - 06.09.2019. 08:41 Legende naše košarke! Ivo Daneu, Foto: youtube/mozartofbasketball * Ušao je u FIBA kuću slavnih 2007. godine * Daneu je za Jugoslaviju je odigrao 209 utakmica * Bio je najbolji sportista 1967.

Srpski centar je i na meču protiv Portorika imao jednu neverovatnu asistenciju. On je zabeležio novu asistenciju jednim odbojkaškim potezom koji nije svojstven košarkašima. Taj potez je usavršio Nikola Grbić, a poznat je kao "kuvanje" na mreži, uglavnom tehničari kod odbojkaša izvode ovaj potez!

Nema šta, uz ovakvu igru naših košarkaša sasvim je realno da stignemo do same završnice takmičenja!

BONUS VIDEO 

Uživo sa aerodroma “Nikola Tesla”: Ronaldo stigao u Beograd