SVE ZA LJUBAV! Fudbaler Sitija preko tasta spasava vezu sa supermodelom! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Džek Griliš se otvorio ne bi li sačuvao vezu sa Sašom Atvud, i to tako što je finansirao slavlje njenog oca. Sitijev as je, naime, odveo svoju lepu devojku i njenu porodicu u kolibu čiji dnevni najam košta 6.000 evra! U tom luksuzu na privatnom ostrvu - pet spavaćih soba, šest kupatila, sopstvena plaža, čamac - proslaviće rođendan Sašinog oca. I sve to posle otkrića da je vlasnik rekordnog transfera u engleskom fudbalu (Mančester siti letos platio Aston Vili 117,5 miliona evra) imao nekoliko afera.

DISKRETNI HEROJ SRBIJE, "ONAJ MEČ" SA ALBANIJOM I PORUKA ZA RONALDA! Obradovao je naciju više puta, a sada ima nešto da poruči!

- Džek je tada vrlo jasno stavio do znanja da vidi budućnost sa Sašom. Želeo je da pokaže tu posvećenost i počasti nju i njenu porodicu nečim posebnim za rođendan njenog oca - rekao je izvor blizak 26-godišnjem engleskom reprezentativcu.

Džek i godinu mlađa Saša se znaju još iz detinjstva. Njihovo prijateljstvo je preraslo u ljubav, a tokom veze su imali i period raskida.

Griliš je najpre imao izlet s glumicom Emili Atak (32), s kojom se tajno sastajao u njenoj kući i luksuznom hotelu u Londonu. Kažu da ju je zvao svaki dan. Kontakt je prekinuo tek kad mu je Atvudova postavila ultimatum: „Ja ili ona!“ Nestašni fudbaler je potom očijukao s lepoticom Amber Džil (24), pobednicom rijalitija „Ostrvo ljubavi“ 2019. Bilo je tu još žena koje su njegovu dugogodišnju vezu sa supermodelom dovele do pucanja...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading