GORE DRUŠTVENE MREŽE! Vanda oprostila Mauru prevaru! Objavila emotivno pismo na Instagramu, evo šta je nateralo da se vrati mužu (FOTO)
Printscreen

Argentinka Vanda Nara oglasila se nakon što su ona i njen suprug Mauro Ikardi nekoliko dana bili razdvojeni.

Vanda je nedavno optužila Maura za prevaru i htela je da zauvek završi sa argentinskim napadačem. Međutim, u posljednji čas se predomislila, oprostila Mauru sve i rešila da mu se vrati u zagrljaj. 

Ona je na Instagram nalogu na kojem je "prati" više od 9.500.000 ljudi najpre otkrila da je ponovo u Parizu, a potom i informaciju da su ona i suprug potpisali papire za razvod, ali da je onda odlučila da mu oprosti sve što se dešavalo.

- Fotografije koje sam objavljivala proteklih meseci pokazuju koliko smo bili sreći. Posle svega što se desilo bila sam veoma povređena. Svakog dana sam od Maura tražila razvod. Kad je shvatio da nema nazad, rekao mi je da ne možemo na taj način da završimo i da je spreman na rastanak ako je to jedini način da stavi tačku na bol. Otišli smo kod advokata, za dva dana je Mauro prihvatio sve uslove i potpisali smo dogovor - poručila je Vanda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Međutim, već sutradan se dogodio veliki preokret.

- Poslao mi je poruku kakvu nikada niko nije pre: "Dao sam ti sve i ti imaš sve. Nadam se da ćeš biti srećna, jer bi zbog toga i ja bio srećan". I tada sam shvatila da imam sve što imam, ali da nemam ništa ako nisam s njim. Sigurna sam da će ovaj loš momenat kroz koji prolazimo da nas ojača kao par i kao porodicu. Važno je da oboje imamo slobodu da stavimo kraj na priču dugu osam godina, ali dušama umornih od plakanja biramo jedno drugog opet. Volim te Mauro - napisala je Argentinka.

Fotografija je prihvaćena s oduševljenjem fanova ovog para koji su pomno pratili vesti čekajući nove informacije. Objava se društvenim mrežama deli velikom brzinom i ekspresno je stigla do više od 500.000 "lajkova".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading