SE*SI BRAZILKA UZ ARGENTINCA! Mesi dobio opasnu poruku!
Profimedia

Mesi nazad, Mesi napred, Mesi, Mesi... Ništa ne škodi da na vrelom brazilskom telu bude još jedan argentinski „pečat“. I biće, sigurno, samo da „gaučosi“ osvoje Kopa Amerika.
Suzi Kortez, nekada najjača guza sveta (mis Bumbum 2015. godine), obećala je da će uraditi još jednu tetovažu posvećenu Lionelu Mesiju. Podsećanja radi, najpre je iznad zadnjice, koja ju je proslavila i naravno odvela na naslovnicu „Plejboja“, napisala „Barca 10“, a potom je na donjem delu stomaka iscrtala njegov lik. A treća...
- Ako Argentina bude šampion, odaću još jednu počast Mesiju. Gde? Biće to iznenađenje - istakla je Suzi.

SE*SI BRAZILKA UZ ARGENTINCA! Mesi dobio opasnu poruku!

Profimedia

Suzi Kortez

 

Prisustvo publike nije dozvoljeno na prvenstvu Južne Amerike, preseljenog u Brazil iz Kolumbije (oduzeto domaćinstvo zbog političke krize) i Argentine (divljanje koronavirusa), ali to nije sprečilo 31-godišnju Brazilku da ode ispred stadiona u Riju i tokom treninga „gaučosa“ izjavi podršku njihovom kapitenu. Uz poklon.

 


Kortezova je, naime, donela Mesiju svoju vodu za kupanje! Da li je uspela da mu je isporuči? Teško, za razliku od njenih pratilaca na Onlifansu koji su to zadovoljstvo morali i da plate - 7.000 dolara za dva litra.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading