MOŽDA SE OPET VRATIM Partizan ostao bez napadača i zaradio 1.500.000 evra
FK Partizan

 

Gomeš se zvanično oprostio od Partizana, pošto će karijeru da nastavi u ekipi Al Šamal. On je u Partizanu bio u dva mandata, u sezoni 2018/2019 i od 2021. do juna ove godine. Gomeš je za to vreme postigao 92 gola, odigrao 151 utakmicu i upisao 19 asistencija. On se upisao u istoriju Partizana kao najbolji stranac po broju postignutih golova u jednoj sezoni.

- Pomalo je tužno, jer sam ovde već dugo. Imam prijatelje ovde, ne samo među igračima, već i stručnim štabom, ljudima koji ovde rade, mnogo je njih... Ovde se osećam kao kod kuće. U takvim momentima je zaista teško reći 'zbogom' i oprostiti se. Ali moramo da se okrenemo dobrim stvarima, za mene i za klub, jer ovaj klub to zaslužuje. Zaslužuje da bude na mnogo boljoj poziciji nego što smo bili i verujem da će ove sezone biti mnogo bolje. Očekujem i želim najbolje za klub i sve zaposlene ovde - rekao je Gomeš, prenosi zvanični sajt Partizana.

MOŽDA SE OPET VRATIM Partizan ostao bez napadača i zaradio 1.500.000 evra

FK Partizan

 

On je istakao da mu je najomiljeniji meč bio protiv Sparte.

- Izabrati samo jednu je teško, ali ako moram da izaberem, to je onda protiv Sparte prošle godine, kod kuće. Bila je sjajna atmosfera, stadion je bio pun, postigao sam dva gola i prošli smo u sledeću rundu Lige konferencije. Kao što sam rekao, mnogo ih je, ne mogu da izaberem, ali je ta bila dobra sa lepim uspomenama - dodao je Gomeš.

On je zahvalio navijačima Partizana na podršci.

- Želim da im se zahvalim za svu ljubav i podršku koju su mi pokazivali od prvog dana kada sam ovde došao, za to što su me poštovali. Trudio sam se da dam najbolje od sebe, a kao igraču, najbolje mesto da navijačima pokažete poštovanje je teren. Pružio sam sve od sebe. Želim da im se zahvalim na svemu i ko zna, možda se jednog dana vidimo opet - rekao je Gomeš. B

Bibars Natho je poklonio Gomešu dres sa potpisima svih igrača.

- Kao - prvo hvala ti, posebno jer imamo ovde mnogo mladih igrača koji mogu da nauče o tvom stavu, o tome kako se za svaki uspeh bori i radi naporno i voli ovaj klub! Za mene, ti nisi samo igrač ili saigrač, ti si moj prijatelj za čitav život! Naše porodice su bile zajedno i želim ti sve najbolje. Ovo je za mene veoma tužan dan, a sa druge strane sam veoma srećan i ja i saigrači ti želimo sve najbolje i volimo te - naveo je Natho.

MOŽDA SE OPET VRATIM Partizan ostao bez napadača i zaradio 1.500.000 evra

FK Partizan

 

Trener Partizana Igor Duljaj je naveo da je Gomeš mnogo dao klubu iz Humske.

- Naš Rikardo, koji je proveo najlepše godine u Partizanu, fizički odlazi, ali će uvek biti u našim srcima. Mnogo je dao Partizanu i Partizan njemu. U svoje lično ime mu se zahvaljujem što je bio deo Partizana, naše porodice, što je imao iskren i pošten odnos prema grbu - što je najvažnije. Svi znamo da su vrata Partizana uvek otvorena za dobre ljude i dobre igrače - istakao je Duljaj.

Gomeš se na kraju još jednom zahvalio svima u Partizanu.

- Izuzetno sam tužan jer napuštam ovaj klub, jer sam ovde imao život i ako je to bilo samo tri sezone. Imam osećaj kao da sam ovde petanest godina. Hvala vam za sve, na odnosu koji smo imali, nemam više šta da kažem, jer mi je teško - izjavio je Rikardo sa suzama u očima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading