SLOVAČKO DOLAZI U HUMSKU Evo kako će Česi doći Partizanu na megdan u Ligi konferencija
FK Partizan

Pred meč u Humskoj među Petrićevim izabranicima vlada umeren optimizam, dok su u taboru Slovačkog svesni činjenice da ih samo pobeda ostavlja na evropskoj sceni. Svaki drugačiji ishod znači oproštaj od Lige Konferencija. 

Partizan je i dalje u konkurenciji za prvo mesto, ukoliko pobedi, a mnogo toga će zavisiti od druge utakmice u grupi između Kelna i Nice, gde Jarčevi moraju da "pomognu" crno-belima kako bi srpski viceprvak završio takmičenje kao lider. 

Tokom večeri se pojavila informacija da je Slovačko u Beograd krenulo klupskim autobusom, međutim, ekspedicija češkog kluba krenula je iz Uherskog Hradišta, ali će avionom stići u srpsku prestonicu.

(UŽIVO) LIGA ŠAMPIONA Mečevi odluke u grupnoj fazi, prštaće širom Evrope, Tadić predvodi Ajaks u Glazgovu

Logičan potez, jer prestonicu Srbije i ovo malo mesto u Češkoj deli skoro 700 kilometara, što je oko osam sati vožnje da su krenuli autobusom, bez zadržavanja na graničnim prelazima. 

Ukoliko se uzme u obzir činjenica i da se na Horgošu ili Kelebiji čeka još najmanje dva-tri sata vremena, onda bi fudbaleri češke ekipe stigli u Beograd tek za devet-deset sati provedenih u autobusu.

Iako je postojala ovakva opcija, u Slovačkom su se ipak odlučili da dođu autobusom i samo noć provedu u srpskoj prestonici. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading