PETRIĆ POSLE UBEDLJIVE POBEDE NAD VOJVODINOM Svi me pitaju da li nam je ovo najbolja partija
FK Partizan

-Svi me pitaju da li je najbolja partija, ali mene to ne opterećuje. Meni je bitno da su se momci koncentrisali i da su odradili svoj posao - rekao je Petrić za Arenu sport posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Vojvodine sa 4:1, u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

-Mogli smo ranije da damo gol... Dali smo ta dva gola... Igrači Vojvodine sam u nekom trenutku to i poklonili, ali smo mogli i ranije da postignemo dva gola. Zadovoljan sam kako su momci odradili posao, ali to treba da zaborave jer je u četvrtak nova utakmica i novo dokazivanje - rekao je Petrić.

NATHO POKRENUO GOLEADU CRNO-BELIH Partizan nokautirao Vojvodinu u Humskoj u derbiju kola Superlige

Trener Vojvodine Milan Rastavac rekao je da je njegova ekipa napravila veliki broj grešaka što je Partizan umeo da kazni.

-Mislim da smo dali previše poklona za jednu ovakvu takmičarsku utakmicu. Tokom prvog poluvremena napravili smo sijaset grešaka koje je Partizan znalački kaznio, a nakon toga smo dobili i crveni karton - rekao je Rastavac.

-Posle svega toga meč je otišao u jednom smeru i bilo je teško preokrenuti stvari u svoju korist. Moramo da naučimo da je fudbal takmičenje i da više poštujemo te takmičarske aktivnosti tokom meča - dodao je on.

Fudbaleri Partizana će naredne nedelje prvo gostovati Kelnu u Ligi konferencija, a potom Voždovcu u Super ligi, dok će dočekati TSC. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading