TRENER ČEHA OČEKUJE UZBUDLJIV MEČ Partizan je dobar evropski tim, on je ubica u šesnaestercu
Printscreen

Nije tajna da je Partizan uoči duela u Češkoj izraziti favorit. Crno-beli bez dileme imaju kvalitetniji tim, a pored toga je i iskustvo na stranu izabranika Gordana Petrića. Naspram toga Slovacko po prvi put igra grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, ali u taboru Partizanovog rivala ne fali samopouzdanja pred sutrašnji meč.  

Trener Martin Svedik je danas na konferenciji za medije izneo svoja očekivanja od utakmice, a dotakao se i dvomeča Partizana za praškom Spartom od prošle sezone kada su crno-beli posle dvomeča prošli dalje. 

- Nikakve paralele ne povlačim sa tim utakmicama, ništa ne može da se poredi. Prošlo je pola godine od tada, a uostalom ni mi nismo Spartak. I Partizan je promenio pola tima od tada. On je ubica u šesnaestercu, obično se pozicionira oko penala i morate da bude jako oprezni sa njim. Ali i drugi igrači imaju kvalitet, ne samo napadači, nego i oni iz odbrane. Partizan je veoma dobar evropski tim - rekao je trener Slovackog o sutrašnjem rivalu, a potom se dotakao i najboljeg strelca Partizana. 

PETRIĆ OPREZAN PRED MEČ SA ČESIMA Dolazimo iz prvog šešira, ali to sutra ne mora ništa da znači

Trener Slovačkog ima određenih problema pred duel sa crno-belima, a najviše ga brine slaba realizacija njegovog tima.  

- Stvaramo dosta šansi, ali ih ne koristimo. A, kada igrate protiv rivala kakvi su Plzen ili Slavija, to se odrazi na rezultata. Ipak, dobro smo se pripremili za ove mečeve, verujem da ćemo to pokazati i protiv Beograđana - jasan je Svedik. 

Češka ekipa najviše snage polaže u domaći teren i u taboru Slovackog se nadaju da će pobedom otvoriti grupnu fazu Lige konferencija. 

- Nećemo biti mentalno sputani zbog utakmice. Naš cilj je bio da se plasiramo u grupnu fazu, prvi put i u tome smo uspeli. Sada imamo nove ciljeve, želimo da pobedimo, pogotovo što igramo pred našim navijačima. Biću zadovoljan ako damo sve od sebe u smislu posvećenosti, organizacije na terenu, želje za pobedom - dodao je trener Slovačkog. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading