PETRIĆ OPREZAN PRED MEČ SA ČESIMA Dolazimo iz prvog šešira, ali to sutra ne mora ništa da znači
FK Partizan

Fudbaleri Slovačkog dočekaće Partizan sutra u 18.45, a u istom terminu u Francuskoj sastaće se preostali rivali u grupi Nica i Keln.

-Počinjemo utakmice u Evropi. Očekuje nas jedna drugačija utakmica, ekipa Slovačkog mi liči na timove iz engleskog Čempionšipa. Način na koji igraju lici na engleski stil, direktan fudbal sa mnogo dugih lopti, duela, skokova. Mi smo na papiru favoriti i bitno je da odgovorimo načinu njihove igre. Mi dolazimo iz prvog šešira, ali to ništa ne mora da znači sutra - izjavio je Petrić na konferenciji za medije u Češkoj.

Strateg kluba iz Humske nada se da će Partizan i na proleće igrati evropski fudbal.

-Česi igraju direktan fudbal, čvrsto na sredini terena. Tu mi moramo da odgovorimo, ne plašimo se, ali moramo da odgovorimo na taj način igre i na te zahteve. Mi smo nosioci grupe, ali imamo teške rivale u vidu Kelna i Nice. Mi ćemo se koncentrisati na sve te utakmice i nadam se da ćemo na proleće igrati Evropi. Ali Keln i Nica mogu da budu favoriti naše grupe - rekao je Petrić.

KAKAV UDARAC ZA CRNO-BELE Kvinsi Menig ne putuje u Češku na prvi meč u Ligi konferencija

PETRIĆ OPREZAN PRED MEČ SA ČESIMA Dolazimo iz prvog šešira, ali to sutra ne mora ništa da znači

FK Partizan

 

Crno-beli neće moći da računaju na Kvinsija Meniga koji se povredio na meču Superlige Srbije protiv Kolubare u kom je Partizan slavio sa 5:1 na gostovanju.

-Menig je osetio bol posle Kolubare, osetio je zadnju ložu. Nadam se da će biti spreman za utakmicu protiv Nice. Ko će ga zameniti, videćemo posle današnjeg treninga. Kvinsi se vraća u ponedeljak, ali mnogo igrača mogu da završe posao - rekao je trener Partizana.

PETRIĆ OPREZAN PRED MEČ SA ČESIMA Dolazimo iz prvog šešira, ali to sutra ne mora ništa da znači

Printscreen

 

Petrić je samoinicijativno objasnio da Ljuomir Fejsa nije odbio da ponese kapitensku traku na utakmici u Lazarevcu.

-Povela se priča da je Fejsa odbio traku. Isto bih postupio kao on, da mlađi igrač ipak bude kapiten, da oseti to. Priče da je odbacio traku nisu tačne. Ljuba je suvo zlato u svlačionici, pogotovo za mlađe igrače da shvate šta je profesionalizam - izjavio je Petrić.

Vazista crno-belih Kristijan Belić kratko je ponovio reči trenera govoreći o ekipi Slovačkog.

-Moramo da vodimo računa šta šef traži od nas. Igramo sa ekipom koja igra direktan fudbal i moramo da odgovorimo na način njihove igre - poručio je Belić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading