CRNO-BELI PROTUTNJALI KROZ LAZAREVAC Partizan petardom protiv Kolubare najavio početak evropske jeseni (VIDEO)
FK Partizan

 

Kakav su početak sezone priredili navijačima crno-beli, ovo sada već izgleda mnogo, mnogo bolje. Uspeo je Gordan Petrić da za kratko vreme razmrda ekipu, veže dve pobede u šampionatu, obezbedi evropsku jesen, odigra 1:1 protiv Crvene zvezde u "večitom derbiju", a sada i ostvari najubedljiviju pobedu u sezoni. Pala je Kolubara u Lazarevcu - 5:1.

Već u 2. minutu utakmice crno-beli su najavili totalnu ofanzivu i goleadu. Rikardo Gomeš se odlično snašao na dodavanje Kristijana Belića i matirao golmana domaćih. Ipak, radost je trajala samo do 8. minuta kada je Nemanja Milojević uspeo da izjednači i najavi sjajan meč u Lazarevcu.

CRNO-BELI PROTUTNJALI KROZ LAZAREVAC Partizan petardom protiv Kolubare najavio početak evropske jeseni (VIDEO)

FK Partizan

 

Ipak, to je bilo sve što se Kolubare tiče za čitav meč. Posle tog momenta pitao se samo Partizan. U 18. minutu greška Nikolića, asistencija Meniga i novi gol za Rikarda. Nije se mnogo čekalo na novi pogodak, ovog puta ponovo je loše reagovala odbrana Kolubare, Natho je to iskoristio i promenio rezultat.

Gomeš je već u 38. minutu utakmice postigao het-trik kada je iskoristio centaršut Marka Živkovića i najavio ubedljiv trijumf. Kompletirao ga je Kvinsi Menig odličnim udarcem u 52. minutu. Od tog momenta ritam meča je pao, gotovo da nije bilo prilika vrednih pažnje, pa su crno-beli mirno priveli duel kraju.

Partizan sada čeka put u Češku gde će protiv ekipe Slovacko odigrati prvi meč grupne faze Lige konferencija, dok će Kolubara imati dovoljno vremena da se spremi za okršaj sa TSC-om u Bačkoj Topoli naredne subote.

Golove pogledajte u nastavku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

KOLUBARA - PARTIZAN 1:5 (1:4)

Milojević u 8. minutu za Kolubaru - Rikardo u 2; 19. I 38. minutu, Natho u 32. minutu, Menig u 52. minutu za Partizan

Stadion: Kolubare, Sudija: Aleksandar Živković

KOLUBARA: Stanivuković – Marjanović, Bakić, Kočović – Janković, Nikolić, Milojević, Petronijević – Đokić, Filipović – Vukušić.

PARTIZAN: Popović – Živković, Marković, Vujačić, Urošević – Traore, Belić – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo.

KRAJ!

75. minut - Odavno je sve rešeno u Lazarevcu. Posle petog gola Partizana ritam utakmice je prilično opao. 

68. minut - Još jedna promene kod gostiju. Umesto Dijabatea u igri je Nikola Terzić.

61. minut - Tri promene u redovima Partizana! Fejsa menja Belića, Baždar je zamenio Rikarda, a Andrade u igri umesto Natha.

52. minut - GOOOOL! Menig! Odličan udarac Partizanovog ofanzivca sa nekih 20 metara! Crno-beli stižu do petog pogotka!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

38. minut - GOOOOL! Sada je ovo već debakl Kolubare. Rikardo postiže het-trik već u prvom poluvremenu! Živković je stigao loptu, centrirao, a napadač Partizana glavom došao do novog pogotka!

37. minut - Menig je bio sebičan i umesto dodavanja Nathu koji je ostao sam, pokušao šutem sa nekih 20 metara. Lako je odbranio golman Kolubare.

34. minut - Oštar start Belića koji je prvi igrač upisan u beležnicu sudije Živkovića. Žuti karton za vezistu Partizana.

32. minut - Ponovo velika greška odbrane domaćih, Bakić je želeo da interveniše, ali je samo namestio loptu na nogu Nathu kome nije bilo teško da pogodi za 3:1!

24. minut - Menig je odlično probio po levom boku, centrirao i pronašao Dijabatea koji je dobro šutirao, ali brani Stanivuković.

19. minut - GOOOOL! Ponovo Rikardo! Partizan opet vodi! Greška Nikolića, dodavanje Meniga do napadača gostiju i njegov drugi gol na današnjem meču!

17. minut - Nakon odličnog početka i dva gola za svega osam minuta, malo je opao ritam meča. Praktično su golovi stigli iz jedinih pravih šansi do sada.

8. minut - GOOOOL! Vukušić je sjajno centrirao i pronašao Nemanju Milojevića koji donosi izjednačenje!

2. minut - GOOOOL! Rikardo! Partizan na sjajan način otvara meč u Lazarevcu! Belić je uposlio napadača crno-belih, a lopta od stativu ulazi mrežu!

18.02 - Utakmica je počela!

17.50 - Što se tiče rezervista, na klupi Kolubare su: Popović, Ćorković, Ilić, Kadrić, Lončar, Radovanović, Sadiković, Tumbas, Vasiljević, Velikić, Vulin.

Na klupi Partizana su: Lukač, Andrade, Baždar, Fejsa, Ilić, Jović, Petković, Saničanin, Šehović, Terzić, Vlahović.

17.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 10. kola Mozzart Bet Superlige Srbije između Kolubare i Partizana. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Lazarevca.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading