EMOTIVAN OPROŠTAJ STOLICE OD PARTIZANA Imao sam velike snove, želeo sam najviše
Alo!/Marko Metlaš

-Dragi Partizanovci, u ovim teškim trenucima osećam potrebu da vam se obratim i oprostim se od vas i voljenog kluba kao čovek, najiskrenije, čistog obraza, jer to je prava suština ljudskog bića - naveo je Stolica u pisanoj izjavi Tanjugu.

Kada sam dolazio na klupu Partizana bio sam neobično uzbuđen, pošto postajem trener kluba za koga navijam od malih nogu, naglasio je mladi stručnjak.

-Imao sam velike snove, želeo sam najviše. Da sa klubom beležim pobede, koje će svim pravim partizanovcima donositi osmeh na lice. Znao sam da dolazim u teškom momentu, možda najtežem u istoriji naših crno-belih. Pa ipak, entuzijazam me nije napuštao - istakao je Stolica.

Alo, Marko Metlaš

 

KO JE GORDAN PETRIĆ - NOVI TRENER PARTIZANA Crvena zvezda htela da ga dovede, Partizan je preduhitrio, sad se vraća u teškom trenutku


On je otkrio da su mu mnogi govorili "da je kamikaza i da će brzo da izgori", ali da im nije verovao jer je slušao samo svoje srce.

-Nismo uspeli da ispunimo planove, sticajem raznoraznih okolnosti, na moju veliku žalost. Želim ovim putem da vam poručim da su moje namere bile časne, da sam radio čisto kao suza. Mnogo toga se urotilo protiv nas, šibali su nas i bočni vetrovi. Ostavio bih ipak podrobniju analizu za neku drugu priliku, utisci su još sveži i meni i te kako bolni.

-Mom Partizanu, kao i uvek, želim sve najlepše. Sa nadom da će se stvari u kratkom roku pokrenuti. Igračima, zaposlenima u klubu, mom nasledniku na klupi, želim svako dobro! Vaš Ilija Stolica - zaključio je sada već bivši trener crno-belih.

Umesto njega klupu Partizana preuzeo je nekadašnji prvotimac i reprezentativac Gordan Petrić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading