TERZIĆ NE ODUSTAJE OD TITULE Reči mladog prvotimca crno-belih oduševile "grobare!"
FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Radnik u Surdulici sa 2:1, i to ne na baš najlakši način, čime su uspeli da održe korak za Crvenom zvezdom u borbi za titulu. Radnik je poveo, ali je Partizan posle samo sedam minuta stigao do izjednačenja preko Nikole Terzića, kome je ovaj gol dao vetar u leđa pred nastavak takmičenja.

Terzić je ove sezone odigrao 18 utakmica u Superligi Srbije i postigao je pet pogodaka, dok je sigurno najvažniji u dosadašnjem toku sezone upravo ovaj protiv Radnika koji je njegovoj ekipi doneo izjednačenje i podstrek u nastavku da dođu i do preokreta. 

- Utakmica je bila veoma teška i sa velikim značajem za nas. Kada smo se pripremali, znali smo da će biti veoma teško, jer je to ekipa koja, do današnje utakmice, nije primila gol u drugom delu prvensta, ekipa koja igra odlično kod kuće gde ih je jako teško pobediti. Naravno, ako dodate na sve i težak teren na kom nije moglo da se igra, a morali smo brzo da se adaptiramo na njega i sve oko nas, ovo što smo uradili čini nas ponosnim, jer smo osvojili jako bitna tri boda – istakao je Terzić za klupski sajt.

TERZIĆ NE ODUSTAJE OD TITULE Reči mladog prvotimca crno-belih oduševile

FK Partizan

 

BIO JE VELIKA NADA PARTIZANA, A NAVIJAČ ZVEZDE, SADA NASTUPA U ŠVEDSKOJ! "Ulažem 30 hiljada evra u sebe"!

- Posle primljenog gola napravili smo neverovatnu reakciju, brzo došli do izjednačujućeg pogotka i nastavili da ređamo šanse sa željom da pokušamo da dođemo do preokreta u prvom poluvremenu. Nakon što smo izašli na teren u drugom poluvremenu, veoma brzo smo postigli drugi gol i preokrenuli rezultat. Pokazali smo karakter, da smo pravi tim i svi kao jedan - dodao je mladi Terzić.

Kao što je već gorenavedeno, Partizan je ovom pobedom uspeo da se vrati na prvo mesto na tabeli Superlige, jer imaju bolju gol razliku od Crvene zvezde, iako im to neće značiti još dugo, ali ipak, Terzić smatra da crno-beli mogu da dođu do titule.

- Naravno da možemo do titule, ima još dosta da se igra. Spremni smo za nastavak i nadamo se da ćemo slaviti titulu na kraju – zaključio je Terzić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading