BIO JE VELIKA NADA PARTIZANA, A NAVIJAČ ZVEZDE, SADA NASTUPA U ŠVEDSKOJ! "Ulažem 30 hiljada evra u sebe"!
EPA-EFE/Andreas Hillergren

Veljko Birmančevič je u prvi tim Partizana ušao veoma mlad, te se nije snašao baš najbolje. Nakon toga je usledila njegova selidba u Čukarički, gde je pokazao kakav talenat i potencijal poseduje.

Njegove partije privukle su pažnju mnogih evropskih klubova, kao i Crvene zvezde, za koju sam Birmančević navija. Ipak, najkonkretniji bio je švedski Malme i srpski vezista je u 43 utakmice za ovaj tim postigao 17 golova i dodao osam asistencija. Kako sam kaže, mnogo ulaže u svoj razvoj.

STANOJEVIĆ NEZADOVOLJAN Evo šta je strategu crno-belih najviše zasmetalo u tesnoj pobedi nad Radnikom!

- Ulažem u sebe 300.000 kruna (oko 30.000 evra) godišnje da bih bio bolji fudbaler. Fudbal je moj život, želim da budem igrač top nivoa i zato ulažem u svoj razvoj. Na primer, kupujem sve što je potrebno da bi moje telo bilo bolje. Imam dodatnog, individualnog trenera kojeg plaćam, a imam i mašine koje mi pomažu da se brže oporavim. Mogu da vam otkrijem da sam dva dana pre utakmicu Kupa sa AIK-om imao problem sa prednjim delom butine. Onda sam radio vežbe sa mojim trenerom i bez problema sam izdržao svih 120 minuta. Osećam da vredi tako uložiti u sebe.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading