Car Uroš Jazak, šampion Sremske lige
M.Stanković
Car Uroš Jazak, šampion Sremske lige

M.Stanković

Car Uroš Jazak, šampion Sremske lige, Foto: M.Stanković

U Bačkoj ligi Subotica Polet iz Rastine kolo pre kraja je obezbedio ulazak u viši rang. Tako je i u Bačkoj NS, gde Srbobran ima dva boda više i u poslednjem kolu dovoljno je da odigra nerešeno.

U Banatu jug Bora Kostić i PAŠK imaju po 15 bodova, pa će u zadnjem kolu odlučivati veći broj ukupnih poena, svaka pobeda pojedinca je važna.

Banat sever: Rusanda iz Melenada je usamljena na čelu i remijem ulazi u viši rang.

U Sremu je poznat šampion. Ekipa Car Uroš Jazak je pokazala stabilnost i uspela da se posle dužeg vremena vrati u drugu ligu.

Zonske lige:

U Severnobačkoj ligi Panonija i Ravangradske ajkule ulaze u poslednje kolo potpuno izjednačeni, pa će uz pobedu u meču juriti veću pobedu, kako bi se domogli prvog mesta.

Veoma je neizvesno u Južnobačkoj ligi. ŠK 64 vodi sa bodom prednosti ispred Gimnazijalca BP sa kojim se sastaje. Eventualnim nerešenim ishodom u tom meču, a pobedom Sujeske protiv Bukovca, dalje ide Sutjeska.

U Severnobanatskoj, N.Kneževac je novi trećeligaš.

U Zonskoj ligi Srem Deč i Podunavac vode karavan. Ipak blagu prednost treba dati Deču koji ide u goste Banovcima Dunav, dok Podunavac igra protiv Velikih Radinaca.

MOL lige:

U MOL Subotici, Aleksa Šantić i Polet II igraju svoj derbi.

U MOL Vrbas Zmajevu treba bod do ulaska u viši rang protiv Velemajstora Apatin.

U MOL Srem, Inđija se plasirala u Zonsku ligu.

I karavan se bliži cilju. 

PROČITAJTE JOŠ: