Odbojkaši Srbije
Foto: EPA/EPA-EFE/LORIS CERQUIGLINI

Odbojkaši Srbije se trenutno nalaze u Tokiju gde igraju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

NIŠTA OD MEDALJE Poljaci prejaki za Srbiju, odbojkaši se borili, ali ostali bez polufinala Evropskog prvenstva

Oni su danas iskoristili slobodan dan za trening u teretani u Šibuji delu Tokija koji se nalazi u neposrednoj blizini dvorane gde se igraju utakmice.

- Odradili smo teretanu da se vratimo fizički na puteve stare slave posle neočekivanog poraza od Turske. Odigrali smo juče jako dobru utakmicu protiv Tunisa. Osvojili smo tri važna boda, ne samo zbog ovog turnira, nego i zbog plasmana na rang listi FIVB. Očekuju nas izuzetno važni mečevi protiv Egipta i Finske. Očekujem dve pobede zato što smo došli ovde da izborimo direktan plasman na OI u Parizu - rekao je Podraščanin, prenosi OSS.

Prvo mesto na tabeli grupe B dele Slovenija i Sjedinjene Američke Države sa po šest osvojenih bodova.

- Veliki ulog je u pitanju, OI su svake četiri godine. Mi 12 godina nismo bili na OI. Imamo veliku želju i motiv da izborimo plasman na Igre u Parizu. Očekuju nas veoma važne utakmice protiv Egipta i Finske. Želimo da sa što više pobeda i samopouzdanja udjemo u poslednja tri kola protiv izuzetno jakih protivnika - dodao je Podraščanin.

Srbija je u prvom kolu poražena od Turske (3:1), dok je u drugom bila bolja od Tunisa (3:0).

Plasman na Olimpijske igre obezbediće dve ekipe iz grupe.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading