"POGLEDAJMO SE U OGLEDALO" Srbija oduševljena fenomenalnim motivacionim govorom našim odbojkašima
cev

Srbija bruji o govoru odbojkašima pred četvrtfinalni meč protiv Holandije, koji su naši odbojkaši rutinski rešili i pobedom 3:0 stigli do polufinala. Kondicioni trener odbojkaške reprezentacije Srbije, Radivoje Radaković, održao je fenomenalan motivacioni govor.

Bivši kondicioni trener Crvene zvezde je na impresivan način podigao moral ekipi pred izuzetno važan meč.- "Evo nas na vratima borbe za medalju. Treba samo da uzmemo ono što apsolutno zaslužujemo, ono po šta smo došli, a došli smo da uzmemo medalju. Danas nam treba ludačka energija, ludačka volja, vera - počeo je govor je popularni Profa.

Radaković je potom izvadio fotografiju čuvenog "Gvozdenog puka" srpske vojske iz Prvog svetskog rata.

- Braćo, čuveni Gvozdeni puk! Oni su išli prsima na bajonet! Mi ne treba da idemo prsima na bajonete! Postoji još jedan "Gvozdeni puk", ja ga poznajem - rekao je Radaković a zatim pokazao igračima sliku reprezentacije Srbije sa prošlog EP.

- I oni su imali ludačku energiju, tu volju i veru. I još uvek je imaju! Znam da još uvek je imaju! Pogledajmo se u ogledalo sad kad budemo otišli u svoje sobe! Nađimo je u srcima! Mi danas igramo za ovo, mi igramo da 19. septembra izađemo i igramo za ovo! Zato, idemo danas, zgazimo Holanđane! Zgazimo ih sve! Idemo po još jednu medalju - zaključio je profesor Radaković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nata

15.09.2021 17:12

to je to... a ne suze... gvozdena volja