DANAS JE POSLEDNJI DAN PRAZNIČNE ZABAVE
Foto: Promo/AdmiralBet

Pet dana prazničnih dana u AdmiralBetu se polako privodi kraju, pa je tako i promocija uskršnji freebet ušla u poslednji dan. Od četvrtka 13. do nedelje 16. aprila svi registrovani igrači su imali priliku da preuzmu do 20.000 dinara svakog dana, a poslednji freebet bonus je dostupan još samo danas.

Naime, sve AdmiralBet igrače danas do ponoći očekuje sjajnih 50% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita.

Ova, kao i mnoge druge promocije, je dostupna svima onima koji imaju igrački nalog otvoren na AdmiralBet.rs. Otvaranje AdmiralBet naloga se može izvršiti putem ovog linka ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pored ove promocije, danas je i poslednji dan uskršnje potrage za spinovima. Stigli smo do samog kraja mape sa skrivenim blagom, pa su ostala još samo dva dnevna zadatka koja donose besplatne spinove svima onima koji ih reše.

Svi oni koji pak preferiraju da svoje slobodno vreme provode u nekim od mnogobrojnih AdmiralBet lokala mogu da očekuju 25% freebeta na svaku uplatu depozita u aprilu izvršenu u AdmiralBet PUB-u.

Iskoristite poslednji dan promocije, pokupite 50% freebet bonusa i uživajte u uskršnjoj čaroliji uz AdmiralBet!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading