OPTUŽENA JE ZA DOPING! Ruskinja tvrdi da je greškom uzela dedin lek!
EPA

Iz tima ruske klizačice Kamile Valijeve tvrde da je 15-godišnjakinja bila pozitivna na antidopnig testiranju jer je greškom uzela lek za srce svog dede.

Valijeva je pala na antidoping testu u decembru, pošto je bila pozitivna na trimetazidin, ali joj je odlukom Suda za sportsku arbitražu dozvoljeno da se takmiči na Olimpijskim igrama.

KO JE KRIV ZA DOPING SKANDAL MLADE KLIZAČICE? Društvene mreže bruje, mnogi krivca vide u jednoj osobi!

- Njen argument je da je kontaminacija posledica upotrebe proizvoda koji je njen deda uzimao - rekao je Denis Osvald, predsednik disciplinske komisije MOK.

NOVAKOV DEŽURNI HEJTER MORAO DA PROGOVORI! Đokovićev kritičar prokomentarisao situaciju mlade Ruskinje na ZOI!

On je dodao da je iznenađen pažnjom koju je ovaj slučaj privukao.

- Iznenađujuće je da ljudi iz celog sveta imaju mišljenje i komentare o ovom slučaju kada mi sami ne znamo detalje. Lako je kritikovati kada ne znate šta se dešava. Pokušavamo da primenimo prinicp pravde i pravičnog procesa i poštujemo zakon.

Svetska antidoping agencija pokrenula je istragu protiv tima mlade klizačice – njenih trenera, lekara i drugih odraslih osoba koje sarađuju sa njom

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
dan

15.02.2022 17:37

Čudnovato: Njena odbrana se zasnivala na tome da je uzela lek svog dede, objasnio je švajcarski advokat Osvald ?!

Zika

16.02.2022 19:21

Dete slucajno uzelo dedin lek za jacanje funkcije srca, a ovi zli zapadnjaci iz kine pokusavaju da joj uniste zivot samo zato sto je pravoslavna.