NOVAKOV DEŽURNI HEJTER MORAO DA PROGOVORI! Đokovićev kritičar prokomentarisao situaciju mlade Ruskinje na ZOI!
EPA/ How Hwee Young

Ruskoj klizačici Kamili Valijevoj dozvoljeno je da nastavi da se takmiči u pojedinačnoj konkurenciji u umetničkom klizanju na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Doneta je odluka ako mlada Ruskinja (15) osvoji medalju neće biti ceremonije dodele medelje, kao što neće biti ceremonije u timskoj konkurenckiji, gde je Rusija sa Valijevom u timu osvojila zlatnu medalju.

NOVAKOV DEŽURNI HEJTER MORAO DA PROGOVORI! Đokovićev kritičar prokomentarisao situaciju mlade Ruskinje na ZOI!

EPA/ Fazry Ismail

 

 

Prema navodima medija  Kamila je koristila nedozvoljeni lek trimetadizin, koji se upotrebljava za anginu pektoris, ipak Valijeva nije suspendova jer nema  16 godina i ne podleže pravilinku Svetske antidoping agencije.

Ovu odluku prokomentarisao je Ben Rotenberg, teniski novinar poznat po negativnim komentarima prema Novaku Đokoviću.

- Ova odluka oko Valijeve je tako luda. Ako vas je previše sramota da ovoj sportiskinji uručite medalju u javnosti, ona ne bi trebalo da se takmiči. Nije komplikovano - napisao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kraljevčanin

15.02.2022 09:19

Kakav je debil ovaj Novakov hejter. Pa ako ih sramota da daju toj predivnoj devojčici medalju onda nek odu i daju nekom sa više svesti da joj uruči medalju. Kako ovom debilu uspe da sve normalno izvrne nije mi jasno. Dokle će bre ovim budalama biti dozvoljeno da mlate gluposti i sve ove bezobrazluke po drustvenim mrežama.