BIĆE PAKLENO U MAJAMIJU Boston smanjio prednost Hita, Jokić će morati još da čeka rivala, drama na Istoku (VIDEO)
Foto: EPA/EPA-EFE/CJ GUNTHER

Imao je Majami 3-0 i lepu priliku da "počisti" Seltikse, da je to uspeo - imali bismo istorijsku sezonu jer se nikad nije desilo da i na istoku i zapadu bude 4-0 u finalu u jednoj sezoni. Denver je deklasirao Lejkerse sa 4-0, Majami je svoju priliku propustio, sada nas čeka "vruća" završnica u kojoj je sve moguće, sada Boston ima šansu da učini nešto što niko nikad nije.  

EVO ZAŠTO JOKIĆ IMA NADIMAK DŽOKER Urnebesan snimak NBA lige u kojem je sve objašnjeno (VIDEO)

Nije se desilo da tim posle 0-3 dođe do pobede u NBA, a čak 150 puta u istoriji smo imali slučaj da ekipe overe ovo vođstvo pobedom. Poraslo je samopouzdanje Bostonu, za to su se pobrinuli Vajt sa 24 poena, Smart sa 23, Braun sa 21 i Tejtum sa 21 uz 11 asistencija i osam skokova. 

Sa druge strane, Robinson je bio prvi adut sa 18 poena, Adebajo je dodao 16, Hajsmit 15, Batler je imao 14 poena uz po pet skokova i asistencija. Šansu je dobio i naš Nikola Jović, koji je odigrao tri minuta i 20 sekundi, promašio je jednu trojku. Ekspresno je sve rešio Boston, poveo je sa 23:7, tokom celog meča je držao prednost na oko +20, rano se i predao Majami, koji je čvrsto rešen da na svom parketu sve završi u subotu u 2.30 po našem vremenu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading