NOVINARI ŠOKIRALI PEŠIĆA "Kako ste ušli ovde?" Svi se pitaju šta je sa Teodosićem, selektor "Kari" poručio ovo
Alo!/Marko Metlaš

Košarkaška reprezentacija Srbije u centru pažnje je tokom prethodna dva dana.

Prvo je u javnost dospela informacija da je selektor Svetislav Pešić precrtao Miloša Teodosića nakon 15 godina u nacionalnom timu, a samo dan kasnije postalo je jasno da Srbiju neće moći da predstavlja Aleksa Avramović kojem je ruka u gipsu! 

Novinari "Informera" ušli su u "Kuću fudbala" u Staroj Pazovi, kako bi od selektora Pešića dobili informacije o Milošu Teodosiću, čije je brisanje sa spiska reprezentativaca juče podelilo Srbiju. 

Taj potez uopšte se nije svideo selektoru, koji je u prvi mah bio veoma iznenađen što u Staroj Pazovi vidi novinarsku ekipu, iako je trening centra nacionalnog tima zatvoren za javnost!

OGLASILA SE DVA "ORLA" Evo kako su Kalinić i Nedović pružili poruku precrtanom Teodosiću

-Kako ste ušli? Odakle vi ovde? - upitao je selektor Pešić novinare čim ih je ugledao. Nakon njihovog objašnjenja da im je posao da na razne načine stignu do izjave, selektor Pešić je nastavio da postavlja pitanja.

-Ovo je naša kuća, kako bi bilo kada bismo mi došli u vašu? - zagrmeo je Kari. 

Selektor Pešić nije mnogo pričao o tome što je iz reprezentacije "odstranio" Miloša Teodosića. 

-Ne znam šta zanima celu naciju i šta je u ovom trenutku aktuelno. A, to... Pričaću o tome, ali kada dođe vreme - rekao je Svetislav Pešić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Šeput

09.08.2022 17:20

Ma ko je bre Pešić? Treba ga oterati, i ovako ništa nije uradio, i neda najboljem da igra. Mator prolupao, u penziju s njim, a Tea u reprezentaciju.