DRAMA DŽANAN MUSE Život mu visio o koncu, poslao porodici oproštajnu poruku, doktori mu rekli da se možda neće probuditi
Mike Ehrmann/via AP

- Bilo je strašno. Uhvatio sam se za vrat i nisam mogao da pričam. Prišao sam sudiji, pokušavam da mu kažem, ali ne ide glas. Na poluvremenu ulazim u svlačionicu, stanem pred ogledalo i vidim da mi grkljan sa strane stoji. Mislio sam da mi nešto nije u redu s očima... Vratio sam grkljan, a on se lagano pomera na stranu. Neverovatno. Klupski doktor je ušao, pomerao je grkljan i ja sam propričao - ispričao je Musa u "Podkast Inkubatoru".

Nastavio je u istom ritmu.

- Odigrao sam tu utakmicu, sve je bilo savršeno i nakon utakmice doktor mi je rekao da idem kući i da ćemo ujutro na pregled. Smatrao je da nije ništa opasno čim sam mogao da igram.

FIBA slučajno otkrila novi klub Džanana Muse

Musa je sam otišao u bolnicu jer je osećao veliki nemir.

- Čekao sam i tipkao na telefon s Rahidom Mahalbašićem (saigrač iz Breogana, prim. aut.) šta da mi naruči u restoranu. Zatim ulazi pet doktora. Uhvatio me je za ruku jedan od njih i govori mi: Nemoj da se prepadneš, sve će biti OK, ali ako te pustimo kući, nećeš se ujutro probuditi - rekao je Džanan Musa i opisao dramu koju je potom prošao:

- Nije mi bilo ništa jasno. Saopštili su mi da me za 10 minuta moraju hitno operisati. Pokazali su mi snimak grkljana, rekli su mi da dišem bukvalno dva posto i da se svaki trenutak može zatvoriti i da mi u tom slučaju nema spasa. U tom trenutku ni košarka, ni utakmice, ništa mi nije bilo bitno. Samo sam nazvao porodicu, bukvalno da se oprostim. Poslao sam u grupni chat Breogana poruku da se drže, da svima bude sretno u karijerama. Mislio sam da se neću izvući.

Na kraju se sve dobro završilo, a sigurno da Musa ovo nikada neće zaboraviti...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading