BINIĆ PODNOSI PRIJAVU "Vučeliću, donesi nam dokaze da je liga nameštena"

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić podneće prijavu protiv predsednika Partizana Milorada Vučelića zbog izjave da u Srbiji "nameštaju utakmice i da je sa time upoznata i UEFA".

Dragiša Binić
Dragiša Binić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

"Vučelić je izneo teške optužbe koje svakako zahtevaju reakciju svih nadležnih organa. Zbog toga, u ime istine i regularnosti, zahtevam da Vučelić posle svega izrečenog upozna policijske organe sa svojim saznanjima, nadam se i konkretnim dokazima. A ja ću kao osoba zadužena za regularnost ispred Izvršnog odbora protiv njega podneti prijavu disciplinskim organima FSS jer prosto je neprihvatljivo i pravilnikom kažnjivo da neko iz samo njemu znanih pobuda na ovakav način skrnavi domaći fudbal", rekao je Binić.

Povezane vesti

 • Korisnik: sladjan
  11/02/2018 - 16:31
  sada liga nije namestena kao nekada kada su igrali partizan -sartid!!!!!!!glavne uloge u partizanu ilic krstajic i ostali!u sartidu bogdanovic!!!!!!!oni sve znaju sta se radilo i namestalo!!!!!a normalno da kukaju iz partizana jer ce zvezda biti sampion ne zbog namestanja nego zbog kvaliteta!
 • Korisnik: Ja
  09/02/2018 - 17:04
  Samo ti cuti..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi