Dejan Joveljić, Ajntraht
EPA EFE, Alexandra Way
Dejan Joveljić, Ajntraht

EPA EFE, Alexandra Way

Dejan Joveljić, Ajntraht, Foto: EPA EFE, Alexandra Way

Srpski fudbaleri Strahinja Pavlović iz Partizana i Dejan Joveljić iz nemačkog Ajnhtrahta nominovani su među 40 kandidata u izboru lista Tutosport za nagradu "Zlatni dečak".

PROČITAJTE JOŠ:

Za najboljeg mladog fudbalera Evrope Pavlović i Joveljić, koji je i prošle godine bio među 40, nalaze se u konkurenciji sa igračima poput Džejdona Sanča (Borusija Dortmund), Žoaa Feliksa (Atletiko Madrid), prošlogodišnjeg pobedniks Matijsa de Lihta (Juventus), Mojze Ken (Everton), Rodrigo Goes (Real Madrid), Nikolo Zaniolo (Roma)...

Strahinja Pavlović

foto Vladimir Markovic

Strahinja Pavlović, Foto: foto Vladimir Markovic

U glasanju učestvuju novinari uglednih listova širom Evrope iz nemačkog Bilda, portugalske Bole, francuskog Ekipa i Frans fudbala, španske Marke i Mundo Deportiva, švajcarski Blika, grčke Ta Nee, ruskog Sport Ekspresa, holandskog Telegrafa i britanskog Tajmsa.

Đoković je ovih dana boravio u Srbiji, a onda obradovao sve ljude koji ga vole širom sveta! Neka je sa srećom, Nole

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 09:04 - 25.09.2019. 09:18 Strepeli su mnogi. Novak Đoković, Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez Prvi reket sveta Novak Đoković će igrati na azijskoj turneji, a prva stanica će mu biti turnir serije 500 u Tokiju, gde Novak nije igrao lani.

Pomenuto priznanje su ranije dobijali asovi kao što su Lionel Mesi, Vejn Runi, Serhio Aguero, Pol Pogba, Rahim Sterling, Sesk Fabregas...

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare