Novak Đoković
EPA/Aeltcflorian Eisele
Novak Đoković

AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Novak Đoković, Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Prvi reket sveta Novak Đoković će igrati na azijskoj turneji, a prva stanica će mu biti turnir serije 500 u Tokiju, gde Novak nije igrao lani.

Ovu odluku koja je obradovala mnoge Novak je doneo u utorak uveče jer se oseća bolje i probaće da odigra takmičenja u Aziji. Turnir u Tokiju počinje 30. septembra i trajaće do šestog oktobra.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je prethodnih dana boravio u Srbiji gde se oporavljao od povrede levog ramena. Ova povreda ga muči već nekoliko meseci, a kulminirala je predajom u osmini finala US Opena.

Nažalost, srpski teniser je tada morao da pruži ruku Stanu Vavrinki i potom propusti Lejver kup na kom je tim Evrope pobedio tim Sveta.

Novak Đoković

AP Photo/John Minchillo

Novak Đoković, Foto: AP Photo/John Minchillo

Na US Openu je titulu osvojio Španac Rafael Nadal koji se time dosta približio srpskom igraču na ATP listi, pa je to verovatno deo razloga što se Srbin vraća ovako brzo posle povrede - da bi sačuvao prvo mesto na svetu.

Nakon Tokija igraće i u Šangaju gde brani veliki broj bodova jer je prošle godine osvojio titulu. Posle Šangaja se vraća u Evropu gde treba da igra Masters u Parizu i Završni masters u Lononu.

Mbape ispričao kako je Ikardi ušao u svlačionicu PSŽ-a... nesvakidašnji događaj

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 08:38 Nismo ga znali kao takvog. Vanda Ikardi i Mauro Ikardi, Foto: AP/Luca Bruno Francuski Fudbaler Kilijan Mbape stao je u odbranu svog novog saigrača Maura Ikardija. Ikardi je ove sezone prešao u PSŽ iz Intera, gde je prvobitno bio kapiten, a onda prognan iz prvog tima.

Prijavljen je i za Dejvis kup u Madridu, s tim što je to reprezentativno takmičenje u novom formatu tek za dva meseca, 18. novembra.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare