Bajern Grb Logo
Wikipedia
Bajern Grb Logo

Wikipedia

Bajern Grb Logo, Foto: Wikipedia

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su rivale u novoj sezoni grupne faze Lige šampiona. "Marakana" će ugostiti Bajern Minhen, Olimpijakos i prošlogodišnjeg finalistu Totenhem!

Predsednik Bajerna, Karl Hajnc Rumenige kaže da će dočekati svaki tim sa respektom:

"Mislim da možemo da budemo zadovoljni žrebom. Važno je da budemo motivisani od početka i koncetrisani, pa da dočekuje svaki tim sa poštovanjem"- bio je kratak Rumenige.

Fudbaler Zvezdinog rivala ima loše utiske o našoj zemlji: "Posle Srbije sam išao kod psihijatra, bio sam u depresiji!" (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 29.08.2019. 20:41 Ni u Crnoj Gori se nije bolje proveo! Deni Rouz, Foto: Youtube/ESPN UK Fudbaleri Crvene zvezde dobili su rivale u novoj sezoni grupne faze Lige šampiona. "Marakana" će ugostiti Bajern Minhen, Olimpijakos i prošlogodišnjeg finalistu Totenhem! AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 29.08.2019.

Hasan Salihamdžić, sportski direkt Bajerna iz Minhena, rekao je da je cilj ekipe da se plasira kao prvoplasirana u nokaut fazu Lige šampiona.

"Ovo je žreb sa kojim možemo da živimo. Naš cilj je da se plasiramo u nokaut fazu i da osvojimo grupu u tom pohodu. Ipak, savetovano nam je da ne potcenimo nijedan tim. Pogotovo u Pireju i Beogradu, nećemo imati samo veoma motivisane rivale, već i veoma emotivnu publiku "- iskren je Salihamidžić.

Niko Kovač

Profimedia

Niko Kovač, Foto: Profimedia

Hrvatski stručnjak na klupi Bavaraca, Niko Kovač bio je odmeren u svojoj izjavi:

"Ovo je veoma interesantna grupa. Radujem se da igram sa ovim rivalima i stadionima na kojima ćemo gostovati, koji obećavaju sjajnu atmosferu. Samopuzdan sam da ćemo izboriti nokaut fazu."

Ovako je Terzić reagovao kada je srpski šampion dobio protivnike u grupi! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 29.08.2019. 20:06 Generalni direktor Zvezde glavna tema Tviteraša! Liga šampiona, Foto: twitter/DominioIngles Fudbaleri Crvene zvezde dobili su rivale u novoj sezoni grupne faze Lige šampiona. AUTOR: Alo.rs/ M.D i M.Dr DATUM I VREME: 29.08.2019. 19:13 - 29.08.2019. 19:46 Crvena zvezda je dobila protivnike!

Golman tima iz Minhena, Manuel Nojer, imao je lepe reči o beogradskom velikanu.

"Iako igramo sa dva jaka tima iz Pireja i Beograda, verujem da će trka za prvo i drugo mesto biti između Totenhema i nas. Totenhem je veoma dobar tim, klub koji se pokazao u prošloj sezoni u Ligi šampiona i već igrao sa nama pripremni meč u Minhenu. Radujem se i mečevima sa druga dva rivala" - biće to sigurno užarena atmosfera na gostovanju!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!