Deni Rouz
EPA/Facundo Arrizabalaga
Deni Rouz

Youtube/ESPN UK

Deni Rouz, Foto: Youtube/ESPN UK

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su rivale u novoj sezoni grupne faze Lige šampiona. "Marakana" će ugostiti Bajern Minhen, Olimpijakos i prošlogodišnjeg finalistu Totenhem!

Ovako je Terzić reagovao kada je srpski šampion dobio protivnike u grupi! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 29.08.2019. 20:06 Generalni direktor Zvezde glavna tema Tviteraša! Liga šampiona, Foto: twitter/DominioIngles Fudbaleri Crvene zvezde dobili su rivale u novoj sezoni grupne faze Lige šampiona. AUTOR: Alo.rs/ M.D i M.Dr DATUM I VREME: 29.08.2019. 19:13 - 29.08.2019. 19:46 Crvena zvezda je dobila protivnike!

Upravo u ovom londoskom klubu igra fudbaler koji je u nekoliko navrata dolazio na Balkan, kao reprezentativac Engleske.

Levi bek "pevaca", Deni Rouz, nema lepo iskustvo igranja fudbala na ovom području, a sve je počelo da mu ide naopako 2012. godine kada je sa mladom reprezentacijom Engleske došao u Kruševac na utakmicu sa Srbijom.

Tada su ga navijači vređali na rasnoj osnovi, a na terenu je pala i tuča sa rivalima. Nakon što je šutnuo loptu u publiku, zaradio je isključenje.

"Nemam poverenja u pravni sistem, pa nisam dozvolio da to utiče na mene. Nisam dobio podršku nakon Srbije. Nisam imao konverzaciju izvan Engleske. Na kraju sam dobio suspenziju od jedne utakmice. Jednostavno, tako je kako je“, rekao je Rouz i nastavio:

Zvezda izvukla rivale, Marakana dobila tri spektakla!

AUTOR: Alo.rs/ M.D i M.Dr DATUM I VREME: 29.08.2019. 19:13 - 29.08.2019. 19:46 Crvena zvezda je dobila protivnike! Liga šampiona, Foto: twitter/DominioIngles Crvena zvezda je u grupi B zajedno sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom! Liga šampiona žreb, Foto: printscreen Grupna faza Lige šampiona kreće 17. i 18. septembra, a završava se sredinom decembra.

"Počelo je majmunskim povicima sa tribina tokom zagrevanja. Prvi deo meča nije bio ni izbliza loš kao nastavak, u kojem su me pogodila dva kamena u glavu. Svaki put kada sam dodirnuo loptu čuo sam majmunske povike. Bio sam veoma ljut i trudio sam se svom snagom da se skocentrišem"

Zbog onoga što mu se pre šest godina dogodilo u Kruševcu, Rouz je kasnije proživljavao traume. Pio je lekove protiv depresije, nije znao kako da privatno "ja" odvoji od profesionalnog.

Ipak tu se ne završava njegova priča, Rouz je, sa još nekoliko reprezentativaca Engleske, bio na meti crnogorskih navijača na nedavnoj utakmici u Podgorici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Crnogorski fudbalski savez je kažnjen sa 20 hiljada evra i jedan meč seniorska reprezentacija igrala je bez publike, protiv samozvane države *Kosovo.

Iz Knina kao beba bežao na traktoru, u Srbiji gledao mrtva tela tokom bombardovanja, a sada je opet uveo Zvezdu u Ligu šampiona!

Degenek i njegova porodica su bili proterani iz Knina u akciji hrvatske vojske "Oluja", posle čega su utočuše našli u Aranđelovcu! Miloš Degenek, Foto: AP Photo/Darko Vojinovic Fudbaleri Crvene zvezde drugu godinu zaredom plasirali su se grupnu fazu Lige šampiona, a veliku zaslugu za to ima i Miloš Degenek koji se vratio na jednogodišnju pozajmicu iz Al Hilala.

Nije bio standardan u ekipi Mauricia Poketina čak ga nije bilo na spisku igrača koji su igrali na Internacionalnom kupu šampiona i desetog avgusta je odigrao meč za "pevce" protiv Aston Vile (3:1).

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!