Vesli Snajder Crvena zvezda
printscreen
Liga šampiona

twitter/DominioIngles

Liga šampiona, Foto: twitter/DominioIngles

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su rivale u novoj sezoni grupne faze Lige šampiona.

Zvezda izvukla rivale, Marakana dobila tri spektakla!

AUTOR: Alo.rs/ M.D i M.Dr DATUM I VREME: 29.08.2019. 19:13 - 29.08.2019. 19:46 Crvena zvezda je dobila protivnike! Liga šampiona, Foto: twitter/DominioIngles Crvena zvezda je u grupi B zajedno sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom! Liga šampiona žreb, Foto: printscreen Grupna faza Lige šampiona kreće 17. i 18. septembra, a završava se sredinom decembra.

Crvena zvezda je u grupi B zajedno sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom!  Zvezda je kao član četvrtog šešira poslednja ''ušla'' u grupu.

Dragan Džajić ekskluzivno za Alo.rs uoči žreba za Ligu šampiona! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 29.08.2019. 18:04 Crveno-beli uskoro saznaju rivale u grupnoj fazi Lige šampiona! Dragan Džajić, Foto: printscreen Fudbaleri Crvene zvezde napravili su istorijski podvig pošto su drugu godinu zaredom uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona.

Kada je saznao protivnike generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je reagovao čvrsto stegnuo pesnicom!

Reakcija Terića na žreb

printscreen

Reakcija Terića na žreb, Foto: printscreen

On je bio u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića, sportskog (Mitar Mrkela) i poslovnog direktora Stefana Pantovića.

Grupna faza Lige šampiona kreće 17. i 18. septembra, a završava se sredinom decembra. Uskoro ćemo znati i satnice svih mečeva grupne faze.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!