MILIJAŠ BODRIO SA KLUPE Izuzetan trening fudbalera Zvezde - Izdržljiviji su, brži, spremniji! (FOTO)

Sve bolje to izgleda.

Trening fudbalera Crvene zvezde
Trening fudbalera Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su došli na jutarnji trening drugog dana priprema u Beleku, a dobru atmosferu pravilo je i prijatno sunčano vreme, idealno za rad. Kondicioni trener Federiko Panonćini odradio je sa igračima aktivaciju i zagrevanje u fitnes centru hotela „Regnum“, tako da su odmah mogli na terenu da nastave sa radom, uobičajen na ovom delu priprema. Odrađen je set zanimljivih vežbi koje su bile uvod u tehničko-taktički deo treninga.

Tačan pas i kontrola lopte bili su uvod u narednu taktičku vežbu u kojoj je Stanković za cilj potencirao koncentraciju, tačnost i brzinu reakcije. Bilo je dobrih akcija, lepih golova, odličnih odbrana golmana i sjajnih reakcija u defanzivi.

Trening fudbalera Crvene zvezde
Trening fudbalera Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Da će ovo biti kombinovan kondicioni i tehničko-taktički trening videlo se kad su Panonćini i njegovi saradnici preuzeli igrače koji su istrčavali naporene deonice bez problema uz česte povike pomoćnog trenera Nenada Milijaša „idemo momci, bravo“. Dobro istezanje za kraj treninga..

Golmani su takođe imali intenzivan i zahtevan kombinovani trening pod komandom Dušana Gašića, gde se zahtevala brza, hitra i pravovremena reakcija.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi