Liga šampiona
twitter/DominioIngles
Liga šampiona

twitter/DominioIngles

Liga šampiona, Foto: twitter/DominioIngles

Crvena zvezda je u grupi B zajedno sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom!

Liga šampiona žreb

printscreen

Liga šampiona žreb, Foto: printscreen

Grupna faza Lige šampiona kreće 17. i 18. septembra, a završava se sredinom decembra. Uskoro ćemo znati i satnice svih mečeva grupne faze.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-bele očekuje spektakl! Vesli Snajder je izvukao lopticu u kojoj se nalazila Crvena zvezda!

Vesli Snajder Crvena zvezda

printscreen

Vesli Snajder Crvena zvezda, Foto: printscreen

Leo Mesi je najbolji napadač Lige šampiona za prethodnu sezonu!

Liverpul i Napoli se ponovo nalaze u istoj grupi! 

Najbolji fudbaler sredine terena je bivši kapiten Ajaksa Frenki De Jong, koji je predvodio "kopljanike" do polufinala Lige šampiona! On je prešao u Juventus!

Najbolji defanzivac je Holanđanin Virgil van Dajk, koji je imao fantastičnu sezonu sa Liverpulom! 

Alison Beker je progkašen za najboljeg golmana u prošloj sezoni Lige šampiona!

Grupna faza Lige šampiona kreće 17. i 18. septembra, a završava se sredinom decembra.

Dobrodošli na tekstualni prenos žreba za grupnu fazu Lige šampiona na portalu Alo.rs!

Oči svih navijača Zvezde će biti uprte ka Monte Karlu, gde će se održati žreb za Ligu šampiona, u kojem će se drugu godinu uzastopno naći i šampion Srbije. Crveno-beli su u plej-ofu eliminisali švajcarskog šampiona Jang Bojs i obezbedili elitno takmičenje, gde će ponovo biti u poslednjem četvrtom šeširu.

Sneža opet zove Ronalda u goste!

AUTOR: Dragutin J. Bužić./Alo DATUM I VREME: 29.08.2019. 10:08 Supruga Zvezdinog golmana Milana Borjana po tradiciji „izabrala" grupu prvaku Srbije u Ligi šampiona i baš kao i prošle godine u ćupu napipala kuglicu sa Juventusom Kristijano Ronaldo, Foto: AP/Antonio Calanni Žreb za Ligu šampiona je već danas (18), a „Alo!"

Žreb će biti održan u Grimaldi Forumu u Monaku i počinje od 18 časova. Publika u Srbiji imaće tu čast da na čak tri televizije gleda direktan prenos žreba. Arena Sport 1 studijski program počinje od 17.30 dakle pola sata ranije pre zvaničnog početka. Prenos će raditi i RTS 1, kao i Eurosport 1.

Vukanoviću drago sto je uspeo da postigne gol!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 29.08.2019. 10:06 Crvena zvezda će drugu godinu uzastopno igrati u grupnoj fazi Lige šampiona. Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: AP Photo/Darko Vojinovic Pažnju posle utakmice privukla je informacija da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dva sata pre meča u telefonskom razgovoru rekao Aleksi Vukanoviću da postigne gol i bude junak.

Ekipe su podeljene u četiri šešira, a oni izgledaju ovako: 

Šešir 1: Liverpul, Čelsi, Barselona, Mančester Siti, Juventus, Bajern, PSŽ i Zenit.

Šešir 2: Real Madrid, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund, Napoli, Šahtjor, Totenhem, Benfika, Ajaks

Šešir 3: Lion, Leverkuzen, Salzburg, Valensija, Klub Briž, Inter, Olimpijakos, Dinamo Zagreb

Šešir 4: Crvena zvezda, Atalanta, Lil, Lokomotiva Moskva, Genk, Galatasaraj, Lajpcig, Slavija Prag

Ajaks siguran, gol Tadića, prošli Klub Briž i Slavija Prag (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 23:20 Žreb za grupnu fazu je u četvrtak u 18 časova u Monte Karlu. Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK Ajaks je tamo gde mu je i mesto - u grupnoj fazi Lige šampiona. AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 20:27 - 28.08.2019.

Važno je napomenuti da ekipe iz iste države ne mogu biti zajedno u istoj grupi, kao i predstavnici Rusije i Ukrajine. Takođe, ukoliko neka zemlja ima dva ili više predstavnika, odmah nakon izbora jednog tima u grupe A, B, C ili D, sledeći automatski ide u grupe koje igraju drugim danima (E, F, G ili H), ili obrnuto. Ovo se radi zbog lakše organizacije, kako se ne bi dešavalo da se poklapa mnogo utakmica timova iz istih država u isto vreme, već da budu podeljene podjednako na utorak i sredu.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom žreba, biće dodeljene i nagrade za najboljeg igrača godine po izboru UEFA, a u užem izboru su tri kandidata  Virdžil Van Dajk, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo. Takođe, biće izabrana i fudbalerka godine, najbolji golman, štoper, vezista i napadač Lige šampiona.

BONUS VIDEO:

Istorijski trenutak: Puna Marakana bodri Zvezdu do Lige šampiona!