UPOZORENJE ZA MESIJA Leo sine, ne vraćaj se u Barselonu, tamo je HAOS
EPA/ Peter Powell

Mesi ima ugovor do kraja sezone sa Pari Sen Žermenom, ali još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru. On ima ponudu da produži ugovor sa francuskim šampionom. Barselona želi da vrati argentinskog fudbalera, koji je nastupao za katalonski klub od 2000. do 2021. godine.

"Povratak Mesija u Barselonu ne bi bio zdrav za njega. Bolje mu je u Francuskoj, gde može na miru da sačeka naredno Svetsko prvenstvo. Ciljevi Barselone su drugačiji, pošto se ovaj klub još nije oporavio od odlaska Mesija sa 'Nou Kampa'. Tamo ima puno problema", izjavio je Kempes, koji je 1978. godine osvojio titulu svetskog šampiona sa Argentinom.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Mesi hoće da ostane u Parizu, tu je jedan veliki problem

Mesi je prošle godine sa Argentinom osvojio titulu na SP u Kataru.

"Razmišljam samo o argentinskoj reprezentaciji. Za fizički i psihički mir, Mesiju je bolje da bude u Francuskoj nego u Barseloni, jer će da bude spremniji i svežiji za reprezentaciju Argentine", zaključio je Kempes.

Pojedini španski mediji navode da su predstavnici Barselone i La Lige održali sastanak u jednom madridskom restoranu, a glavna tema razgovora bila je povratak Mesija u špansko prvenstvo i katalonski klub.

"LOŠ DEČKO" FUDBALA OTVORIO DUŠU Pričao o mrtvom Rajoli, pa prinzao: Ja sam kriv za Mesija i Ronalda,

Barselona želi da vrati Mesija, ali se nalazi u velikim finansijskim problemima. Mediji navode da su čelnici Barselone inicirali sastanak sa predstavnicima La Lige kako bi pronašli rešenje da se Mesi vrati na Nou Kamp, a da katalonski klub ne prekrši pravila finansijskog fer-pleja. 

Sportski direktor Barselone Mateu Alemani je izjavio da je to bio "neformalni ručak" sa predstavnicima La Lige i dodao da se nije razgovaralo o Mesiju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading