OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Mesi hoće da ostane u Parizu, tu je jedan veliki problem
Tanjug/Ap

Mesi ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone, ali još nije odlučio gde će da nastavi karijeru. Argentinski fudbaler ima ponudu da produži saradnju sa "svecima". On je navodno dobio ponude Al Hilala, Intera iz Majamija i Barselone.

"Problemi sa produženjem ugovora nastali su posle Svetskog prvenstva u Kataru. Mesi je sa Argentinom osvojio titulu svetskog šampiona, a onda je u Pariz došao sa zahtevom za povećanjem plate kao uslovom za nastavak saradnje. PSŽ ne pristaje na Mesijevu ucenu, već je rukovodstvo šampiona Francuske spremno da produži saradnju sa argentinskim fudbalerom pod identičnim uslovima kao i u aktuelnom ugovoru", navodi Parizijen i dodaje da Mesi u francuskom klubu godišnje zarađuje oko 40 miliona evra.

"LOŠ DEČKO" FUDBALA OTVORIO DUŠU Pričao o mrtvom Rajoli, pa prinzao: Ja sam kriv za Mesija i Ronalda,

Francuski mediji navode da Mesi želi da zna kako će tim "svetaca" da izgleda naredne sezone i ko će da bude novi trener PSŽ-a, pošto će Kristof Galtije sigurno da dobije otkaz.

Parizijen navodi da je rukovodstvo šampiona Francuske odlučilo da pripremi planove za narednu sezonu, koji ne uključuju argentinskog fudbalera.
Mesi (35) je u PSŽ stigao 2021. iz Barselone. On je ove sezone odigrao 36 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 20 golova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading