BRUTALNO ISKRENI MARKO NIKOLIĆ "Teret imaju ljudi koji se bore za egzistenciju"
EPA/ Lukas Barth-Tuttas

- Teret je ljudima koji se bore za egzistenciju, rade teške poslove, derbi je največe moguće uživanje koje sportista može da doživi... - rekao je Nikolić posle derbija.

Nastavio je u istom ritmu.

- Što se tiče Partizana, ne znam stvarno kakva će biti budućnost, ali treba gledati sledeću utakmicu, jer je takva situacija trenutno. Svi tamo moraju da naprave mobilizaciju, da počnu da pobeđuju i da izbore što bolji plasman. Nije isto da li si drugi, što će biti jako teško u ovoj situaciji ili ćeš biti treći ili četvrti... A onda povući poteze koji moraju da dovedu do promena. Ovo je šesta ili sedma sezona kako Zvezda osvaja praktično sve, uz povremene uspehe u Ligi konferencija, što je ipak treći rang, gde je Partizan skupio dosta bodova za srpski fudbal i za sve, ali evo ga u situaciji da možda ne učestvuje u tim takmičenjima sledeće godine - naglasio je Marko Nikolić.

NEKA DOĐE ANĆELOTI DA BUDE TRENER ZVEZDE Milojević nikad iskrenije progovorio o ostanku na "Marakani"

Komentarišući nezavidnu situaciju u kojoj je Miloš Milojević u Crvenoj zvezdi, koga će gotovo sigurno od leta zameniti Bahar, Nikolić je otkrio šta bi uradio da je na mestu mladog trenera.

- Da sam na njegovom mestu, srce bih ostavio da ne izgubim nijednu utakmicu, pa da me promene, to bi mi bilo bitno. Stvarno je mlad i interesantan trener, u kontaktu smo, kod mene je polagao na Teleoptiku kad sam bio trener Partizana, zaslužuje pažnju i siguran sam da će naći svoj put. Ima ideje, hrabar je da ih implementira, hoće da proba - zaključio je Nikolić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading