NEKA DOĐE ANĆELOTI DA BUDE TRENER ZVEZDE Milojević nikad iskrenije progovorio o ostanku na "Marakani"
FK Crvena zvezda

"Hvala Partizanu na fer i korektnoj igri. Iako nije bilo navijača, igralo se hrabro, muški, na obe strane. Nema publike, nema golova, na kraju dosta šturo za derbi. Nedostajao je gol da otvori utakmicu, obe ekipe su imale dobre šanse. Partizan je ekipa sa dobrim pojedincima koja trenutno prolazi težak period. Partizanu više odgovara da igra protiv ekipa koje imaju veći posed, a mi smo jedina ekipa u ligi protiv koje može tako da igra", izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

KLACKALICA Zvezda čeka mesto u žrebu grupne faze: Samo da Milan ispadne

Na pitanje šta misli o pričama da će, uprkos osvajanju titule, možda i duple krune, biti smenjen na kraju sezone, Milojević je dao zanimljiv odgovor. 

"Klub kao Zvezda traži uvek bolje igrače i trenere, ja sam i dalje trener, do 30. juna sam tu, a kad sam dolazio svestan sam da su čelnici kluba ti koji odlučuju o svemu. Kao navijač Zvezde voleo bih da nas trenira Karlo Anćeloti, ja bih samo sedeo u loži i aplaudirao, on garantuje titule u Top pet ligama, nemam problem s tim. Bavim se stvarima što nismo dobili danas, kako da dobijemo Čukarički, kako da igram u Kupu", poručio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading