KRAJ JEDNE ERE JE BLIZU Ibrahimović se opet povredio, svi pričaju o kraju karijere
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović doživeo je novu povredu zbog koje bi mogao da završi svoju igračku karijeru...

Loše vesti stižu nam iz Italije! Jedan od najboljih napadača svih vremena Zlatan Ibrahimović doživeo je novu povredu zbog koje će propustiti ostatak sezone, a mediji prenose kako legendarni Šveđanin razmišlja o kraju karijere.

Ibrahimović je propustio veći deo ove sezone zbog operacije prednjih ukrštenih ligamenata kolena, ali se pre mesec dana vratio u sastav. J

učerašnji duel protiv Lećea počeo je sa klupe, u 65. minutu otišao je na zagrevanje, ipak, vrlo brzo se sa bolnom grimasom vratio na klupu. Trener Stefano Pioli nakon meča otkrio je da je napadač osetio bol u listu zbog čega nije mogao da uđe u igru. 

ZLATAN NA FILMSKOM PLATNU U ULOZI GLADIJATORA Ibrahimović zvezda novog filma o Asteriksu i Obeliksu, pokazao prave glumačke sposobnosti (VIDEO)

Italijanski mediji javljaju da je povreda ozbiljnije prirode nego prethodna. Sezona je ušla u završnu fazu i izvesno je da se Šveđanin više neće vraćati na teren. Ugovor sa Rosonerima ističe mu na kraju sezone, nije realno da će potpisati novi...

Zbog toga, italijanski mediji bruje kako će Zlatan Ibrahimović završiti svoju igračku karijeru! 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading