ZLATAN NA FILMSKOM PLATNU U ULOZI GLADIJATORA Ibrahimović zvezda novog filma o Asteriksu i Obeliksu, pokazao prave glumačke sposobnosti (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Zašto ne treba da propustite da pogledate novu komediju reditelja Gijoma Kanea? 

Zlatan Ibrahimović, poznati fudbaler, glumi u filmu "Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo" koji se prvi put bioskopima od prvog februara, igra rimskog gladijatora Kaja Antivirusa. Čuveni fudbaler poručio je sa društvenih mreža da je izuzetno ponosan što glumi u ovom ostvarenju. 

Ibrahimović je pravo osveženje u priči o Asteriksu i Obeliksu, ali ovo nije prvi put da jedan fudbaler glumi u filmu o čuvenim junacima. 

Slavni Zinedin Zidan pojavio se 2008. u "Asterix at the Olympic Games", ostvarenju koje je drugi najskuplji film u kojem se ne govori engleski jezik. 

Pogledajte trejler za ovaj film koji je već kupio srca gledalaca: 

Fudbaleri su čest izbor producenata i dobar mamac za publiku iako se avanture Asteriksa i Obeliksa prate bez obzira na to da li se u njima pojavljuju sportska imena ili ne. Popularnost ovih likova nadmašuje to. Ali setimo se... Nejmar je glumio u "xXx: Return of Xander Cage", Ronaldinjo u "Kickboxer: Retaliation", a legendarni Pele u "Escape To Victory". 

Režiser Gijom Kane igra jednog od glavnih junaka Asteriksa, lik Obeliksa tumači Žil Leluš, u koži Kleopatre našla se Marion Kotijar, a Vensana Kasela koji deli kadar sa Zlatanom, igra čuvenog Gaja Julija Cezara. 

Ovo je prvi put u istoriji franšize da nećemo gledati Žerara Depardeja i prvi put da se film ne bazira na jednom od stripova o Asteriksu i Obeliksu. 

Priče o Asteriksu i Obeliksu ujedinjuju ljubitelje komedija i akcionih filmova, i predstavljaju jedne od najuspešnijih kombinacija ovih žanrova. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading