OGLASILI SE IZ BAJERNA POVODOM SITUACIJE OKO MANEA Previše razmišlja, želimo da ga vratimo u staru formu
EPA

Donela je uprava Bajerna spornu odluku i tokom reprezentativne pauze oterala Juliana Nagelsmana sa Alijanc arene. Na njegovo mesto došao je Tomas Tuhel, ali početak njegovog bitisanja u Bavariji ne obećava budući da je velikan iz Minhena eliminisan u Kupu, preti im ispadanje i u Ligi šampiona, dok su u Bundesligi juče remizirali sa Hofenhajmom 1:1.  

Pored toga, situacija u svlačionici je katastrofalna, a sve je rezultiralo tučom između Sadio Manea i Liroja Sanea nakon debakla od Mančester sitija na Etihadu. Senegalac je pesnicom udario Nemca zbog čega je izbačen iz prvog tima i nije ga bilo u sastavu za meč sa Hofenhajmom.

CRVENI ĐAVOLI BEZ PROBLEMA U ŠUMI Mančester Junajted pobedio Notingem Forest u gostima 

Imao je Mane mnogo problema od dolaska u Bajern, najviše sa periodom adaptacije na Bundesligu što je dovelo do kritika navijača. Ipak, Tomas Tuhel ističe da ima rešenje i da želi Senegalca što pre da vrati u top formu.  

- Možda previše razmišlja, okleva i mnogo mu treba da reaguje. Zato se čini da uvek kasni pola koraka. Želimo da ga vratimo u staru formu, on je bio apsolutno najbolji napadač u najboljoj ligi sveta - rekao je Tomas Tuhel.  

Pokušao je Tuhel nakon remija sa Hofenhajmom na ovaj način, makar na kratko, da ugasi požar u svlačionici budući da se Bajern ozbiljno muči, a već u sredu ga očekuje revanš protiv Mančester sitija. Još uvek nije poznato da li će Mane biti deo ekipe.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading