LALATOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM Nišlije poražene od TSC-a, trener Radničkog otkrio šta mu je sudija rekao pre meča
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su na teškom gostovanju u Bačkoj Topoli od TSC-a, gde su stvari krenule naopako već u prvom minutu po goste kada su primili rani gol - 2:0 (1:0). 

Trener gostiju, Nenad Lalatović je na početku razgovora za TV "Arena Sport" istakao kako je meč tekao tako kako je tekao i da je TSC zasluženo došao do pobede. 

- Mislim da smo sami sebe danas pobedili. U prvom minutu je Etonga imao čistu loptu da se izbije po liniji, a on je vraća po centrali, posle čega su je oni presekli i dali gol. Mogli smo da se vratimo u drugom poluvremenu u utakmicu, da je Štulić u situaciji jedan na jedan postigao pogodak, vratili bismo se, ali sa igračem manje je bilo već gotovo. Opet, Pejović kada je imao loptu, dao je njihovim igračima i primili smo drugi gol. Čestitam TSC-u na pobedi.

GOLEADA NA "OSTRVU" Liverpul siguran protiv Sautemptona, Totenhem triput gubio, pa preokrenuo

Ali, onda je usledila šokantna izjava. Lalatović tvrdi da mu je sudija Jovan Šegrt pred početak ovog meča došao i rekao da je dobio naređenje da ga isključi nakon bilo koje njegove burne reakcije?! 

Ali, nije mi lako uopšte da vodim utakmicu kada mi pre meča dođe sudija i kaže mi da mu je naređeno da na bilo koju moju reakciju da me isključi. Rekao mi je "Nemoj, molim te, bilo šta da radiš danas na utakmici, ja moram da te isključim". Nekim trenerima je dopušteno da skaču, da pričaju šta hoće, vode utakmicu kako oni to žele, niko ništa ne progovara, a meni je rečeno pred meč da ako budem jednu stvar uradio da ću biti isključen, da je to naređenje. Od koga je to naređenje, ja ne znam, ali to mi je sudija rekao - ponovo je šokirao Nenad Lalatović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading