LIGA ŠAMPIONA Ajaks dočekuje Liverpul, Bajern gostuje Barseloni
Tanjug/Ap

U grupi A će od 21 sat igrati Ajaks - Liverpul, kao i Napoli - Rendžers. Napoli je već izborio plasman u osminu finala Lige šampiona, dok se za drugo mesto bore Liverpul i Ajaks, koji će u Amsterdamu odigrati derbi ove grupe. Rendžers ima šansu da izbori makar Ligu Evrope, ako se poklope svi rezultati u preostala dva kola.

Klub Briž će od 18.45 časova na svom terenu dočekati Porto, dok će od 21 sat igrati Atletiko i Leverkuzen u meču petog kola grupe B. Klub Briž je najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem delu takmičenja u Ligi šampiona. Belgijski klub je prvi na tabeli sa 10 bodova i već je izborio plasman u nokaut fazu. Preostala tri tima imaju šansu da izbore nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

IMAMO PROMAŠAJ GODINE Čoveče, kako si ovo uspeo? Neverovatne scene u Ligi šampiona (VIDEO)


Bajern je ostvario sve četiri pobede u grupi C, a večeras će gostovati ekipi Barselone od 21 sat. Inter će od 18.45 časova na svom terenu dočekati Viktoriju iz Plzenja i ako trijumfuje izboriće, pored Bajerna, nokaut fazu LŠ, dok će Barselona bez obzira na rezultate u poslednjem kolu igrati u Ligi Evrope.

Oba meča u grupi D biće odigrana od 21 sat. Totenhem će dočekati Sporting, dok će Ajntraht u Frankfurtu igrati sa Olimpikom iz Marseja. Totenhem je prvi sa sedam bodova, Marsej i Sporting imaju po šest, dok je Ajntraht poslednji sa četiri.

Liga šampiona, sreda, 26. oktobar:

Grupa A:

Ajaks - Liverpul 21.00

Napoli - Rendzerš 21.00

Tabela: Napoli 12, Liverpul 9, Ajaks 3, Rendžers 0.

Grupa B:

Klub Briž - Porto 18.45

Atletiko - Leverkuzen 21.00

Tabela: Klub Briž 10, Porto 6, Atletiko 4, Leverkuzen 3.

Grupa C:

Inter - Viktorija Plzenj 18.45

Barselona - Bajern 21.00

Tabela: Bajern 12, Inter 7, Barselona 4, Viktorija 0.

Grupa D:

Totenhem - Sporting 21.00

Ajntraht - Olimpik Marsej 21.00

Tabela: Totenhem 7, Marsej 6, Sporting 6, Ajntraht 4.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading