Anastasija i Gudelj
Foto: Printscreen/Printscreen

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj danas su u srećnom braku. Dok su pevačicini najmiliji godinama deo javne scene, sa druge strane, iako je svetski poznati fudbaler, javnost zna jako malo o porodici njene jače polovine.

Poznato je da Nemanja ima brata Dragišu, ali malo ko zna da ima i sestru Vanju, koja se takođe bavi sportom.

Dok su braća predana fudbalu, Vanja trenira tenis, a potekla je iz akademije legendarne Kim Klajsters, čuvene belgijske teniserke, koja je mnogo značila Vanji na početku profesionalnog puta.

Kim mi daje brojne savete, kao i drugim igračicama i igračima u Akademiji. Rekla mi je da, ako jednog dana budem u samom vrhu, potrebno je da ostanem normalna, ista, da ne dozvolim da uspesi negativno utiču na mene. Podržala me je, objasnila mi je da mi ide veoma dobro i poručila da, ako imam neko pitanje, uvek smem da joj priđem i da porazgovaram – ispričala je Vanja u jednom intervjuu za Novosti kada je imala samo 12 godina, a tada je istakla da joj je želja da jednog dana predstavlja Srbiju.

Vanja je još tada govorila čak pet jezika: holandski, engleski, francuski, srpski i „malo španskog“, koji je usavršila otkako njena braća igraju i žive u Sevilji.

Ona danas ima 21. godinu, a na društvenim mrežama često deli fotografije porodičnog života, ali i sa teniskog terena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading