KAKAV SPEKTAKL NA "ENFILDU" Salah presudio Sitiju, za prvi poraz "građana"
EPA-EFE/PETER POWELL

Time je "građanima" nanet prvi poraz na gostovanjima u ligi od prvog kola prošle godine i prvi poraz ove sezone još od kraja jula i meča za trofej Komjuniti Šilda upravo protiv Liverpula, te se pokazalo da je i ovakav tim Jirgena Klopa najveći rival Sitija.

Pre nekoliko godina Salah je teško izlazio kao pobednik iz duela u kojima bi leđima bio okrenut protivniku, ali mu je na ovom meču to bilo glavno oružje. Nekoliko puta je na taj način izbacio protivnika i stekao veliku početnu prednost, ali sekvenca iz 76. minuta je bila prava majstorija.

(UŽIVO) PARTIZAN - ČUKARIČKI Potpuni preokret crno-belih -2:1

Nakon slobodnog udaraca za Siti, lopta je stigla do Alisona koji je ispucava daleko, Salah se obrće oko Kansela koji je u potpunosti ispao. Krilni napadač Liverpula je ponovo izbio sam pred Edersona, a ovaj nije uspeo i drugi put da bude heroj i morao je da prizna kapitulaciju. Lopta je zatresla mrežu ponovo, ali je ovog puta gol ostao na snazi. Ispostaviće se jedini na meču.

Time je Salah stigao do 100. gola levom nogom u Premijer ligi i time postao drugi igrač kojem je to uspelo posle Robija Faulera (105).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading