SRUŠILI BORUSIJU DORTMUND Keln pobedio nemačkog velikana pred gostovanje Partizana
Tanjug/Ap

Keln će u četvrtak od 21 čas dočekati Partizan u meču Lige konferencija, a kao uvertiru pobedili su velikana Borusiju Dortmund rezultatom 3:2.

Ovo im je treća pobeda u Bundesligi, a momci iz Dortmunda su propustili priliku da zasednu na čelo tabele i upisali treći poraz uz gol razliku 10:10. 

Borusija Dortmund je meč zapravo bolje počela i povela u 31. minutu preko Julijana Branta i tim rezultatom se prvo poluvreme i završilo.

TSC PREOKRENUO PROTIV RADNIKA Ekipa iz Bačke Topole se izjednačila sa Zvezdom na čelu tabele

U drugom, videli smo sjajnu igru Kelna i dva brza gola. Prvo je izjednačenje doneo Florijan Kajnc u 53. minutu da bi tri minuta kasnije usledio potpuni preokret u režiji Štefena Tigesa.

Za velikih 3:1 postarao se Dejan Ljubičić koji je u 71. minutu sa ivice šesnaesterca plasirao loptu u gornji desni ugao i matirao Majera za veliko vođstvo od 3:1.

Uspeli su fudbaleri Dortmunda da smanje na 3:2, a to se dogodilo u 78. minutu zahvaljujući autogolu Šmica.  

U preostalim mečevima osmog kola, Frankfurt je kod kuće pobedio Union Beriln sa 2:0, Frajburg je bio bolji od Majnca sa 2:1, Lajpcig je dobio Bohum sa 4:0, a Volfsburg ekipu Štutgarta sa 3:2, dok je Verder razbio Borusiju Menhengladbah sa 5:1.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading