TSC PREOKRENUO PROTIV RADNIKA Ekipa iz Bačke Topole se izjednačila sa Zvezdom na čelu tabele
Foto: Vladimir Marković

Uzbudljiv i dramatičan meč na TSC Areni.

Mogao je fenjeraš Radnik da priredi iznenađenje i osvoji bod, ali je u sudijskoj nadoknadi vremena mladi golman TSC Veljko Ilić uspeo uz pomoć stative da odbrani penal Milošu Spasiću. Prethodno je nakon VAR provere utvrđeno da je Aranđel Stojković nesportski zaustavio Petra Kunića.

Gosti iz Surdulice poveli su u 22. minutu pogotkom Mihaila Orešćanina, ali je devet minuta kasnije domaći tim uspeo da izjednači pogotkom Saše Jovanovića nakon odličnog centaršuta Gorana Antonića i na odmor se otišlo sa nerešenim rezultatom.

TSC je do preokreta došao u 53. minutu. Ponovo je kao i kod prvog pogotka centrirao sa leve strane Antonić, a mrežu gostiju pogodio je makedonski internacionalac Matin Mirčevski. Njegov četvrti gol od početka sezone kojim se izjednačio sa Đakovcem kao najbolji strelac tima iz Bačke Topole. 

TSC PREOKRENUO PROTIV RADNIKA Ekipa iz Bačke Topole se izjednačila sa Zvezdom na čelu tabele

FK TSC

 

KAKAV PEH Mitrović zbog povrede morao da napusti teren na meču protiv Njukasla (VIDEO)

Mogao je TSC i da poveća vođstvo, pogotovo kada je Jovanović nesebično hteo da asistira Stanojevu, ali se mreža Radnika više nije tresla. Srećom po domaći tim to im se nije osvetilo u poslednjim trenucima meča kada gosti nisu iskoristili jedanesterac.

Ekipa Žarka Lazetića se ovom pobedom izjednačila na čelu tabele sa Crvenom zvezdom. Oba tima imaju po 26 bodova, ali TSC ima tri utakmice više odigrane.

Radnik je poslednji sa samo četiri osvojena boda i ostaje jedini tim bez pobede u dosadanjem toku prvenstva.

U narednom kolu ekipu TSC  očekuje vojvođanski derbi protiv Vojvodine u Novom Sadu, dok Radnik dočekuje u Surdulici tim Novog Pazara. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading