MURINJO ZAUSTAVIO JUVE Vlahovićeva golčina nedovoljna za pobedu Juventusa, Radonjić za pobedu Torina (VIDEO)
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Dušan Vlahović je protiv rimske Vučice ponovo pokazao svoju klasu i prelepim golom iz slobodnog udarca “otvorio” rivala već nakon 76. sekundi, ali je na kraju Roma ipak uspela da dođe do boda iako je veći deo meča bila u podređenom položaju. 

Za razliku od prethodnog meča sa Samdorijom, Stara dama je prikazala znatno bolju igru i protiv gostiju iz prestonice dominirala veći deo utakmice. Ipak, na kraju ih pad koncentracije u odbrani na koštao pobede, a koban po Bjankonere bio je Tami Abraham. 

Srpski napadač demonstrirao je svoju klasu i iz slobodnog udarca, sa oko 25 metara, zatresao mrežu nemoćnog Ruija Patrisija za vođstvo Bjankonera. Raspalio je Vlahogol snažno po lopti, prebacio živi zid, a njegov udarac je od prečke završio u desnom uglu gola Rome. 

Prvu ozbiljniju šansu na meču Rimljani su stvorili u 68. minutu preko Tamija Abrahama, čiji je udarac ukrotio Ščensni. Ipak, to je bilo samo najava onoga što je usledilo dva minuta kasnije, kada je engleski napadač doneo Romi poravnanje.

ORPOŠTAJ OD LEGENDE PARTIZANA Saučešće Fudbalskog saveza Srbije

Ovo je drugi uzastopni remi Juventusa u šampionatu i nakon tri kola imaju svega pet od maksimalnih devet bodova. Sa druge strane, Roma je nakon dva minimalna trijumfa protiv Salernitane i Kremonezea upisala prvi remi, na koji se s obzirom na jačinu pobednika i na to da su igrali u gostima može gledati kao na pobedu. 

U drugom meču Torino je savladao Kremoneze rezultatom 2:1.

Na tom meču se u strelce upisao još jedan srpski reprezentativac Nemanja Radonjić koji je najpre sjajno petom odigrao do Vojvode, a ovaj mu duplim pasom vratio loptu na ivicu peterca što nekadašnji igrač Zvezde ne propušta. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading