SAŠA LUKIĆ NAPRAVIO HAOS U ITALIJI Odbio da igra za klub, iza svega stoji Murinjo?
Tanjug/Ap

Novi haos u Torinu - Saša Lukić odbio je da igra za klub i hoće da pređe u Romu. Tako tvrdi pouzdani italijanski list "Tutosport".

Prema njihovim informacijama srpski fudbaler već je kontaktirao trenera Ivana Jurića i saopštio mu da ne računa više na njega i da želi da promeni sredinu. Navodno je u pitanju želja da pređe kod Žozea Murinja u Rim. 

-Lukić je pozvao trenera Jurića i rekao mu da nije ljut na njega i da mu je žao zbog saigrača, ali da ne želi da bude deo ekipe više. Nije otputovao sa timom ni na meč sa Moncom. Besan je zbog prekršenih obećanja, klub mu nije ponudio produžetak ugovora kao što je bilo dogovoreno - navodi se u tekstu. 

SAŠA LUKIĆ NAPRAVIO HAOS U ITALIJI Odbio da igra za klub, iza svega stoji Murinjo?

EPA

 

EMOTIVAN OPROŠTAJ STOLICE OD PARTIZANA Imao sam velike snove, želeo sam najviše

Da stvari u klubu ne funkcionišu kako treba moglo je da se vidi i tokom priprema u Austriji. Tamo je došlo do tuče između Jurića i sportskog direktora Davidea Vanajatija, čule su se i psovke. Sada je opet sve "eksplodiralo", ovog puta sa Srbinom.

-Malo je čudno što je Lukić ovo uradio sada, nedavno je dobio kapitensku traku i pričao je da je 'srećan i ponosan zbog toga i da ima veliku odgovornost'. Sada je uradio ovo, pokrenuo je pobunu na neki način. Mada možda i sve to ne treba da čudi s obzirom na stanje u klubu. Trener i sportski direktor su se pobili, predsednika kluba niko nije video nekoliko meseci. Nekim igračima je obećano da će biti prodati, nekima su obećani novi ugovori - piše u tekstu.

Torino gostuje u Monci već danas, u subotu od 20.45 časova. Svakako će biti zanimljivo videti da li će Lukić biti u timu. Pre nekoliko dana u meču Kupa Italije su upravo Srbi briljirali. Lukić je dao gol i asistirao je Nemanji Radonjiću u ubedljivoj pobedi protiv Palerma (3:0). 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading